Bildirim
ipod touch 1g-2g
Addison ADS-56 Universal Ayarlanabilir Siyah Araç Telefon Tutucu : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/Addison-ADS-56-Ara%C3%A7-Telefon-Tutucu/dp/B07CTY3LXM
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
donanım olarak ne fark var bilemem ama ben 1g yi kullanmıştım oyunlarda ve programlarda sürekli fazla işlemden dolayı uygulamayı kapatıyodu 2g de hiç böyle bi sorun yaşamadım. -
valla ozaman 3 ay beklicem saol kardeş -
Arkadasim lutfen biraz arastirmaci ol forumda 100 tane 2g mi 1g mi konusu var. Gelelim farklara 2gde daha hizli islemci+ses acma kapama tuslari(gercekten cokkullaninsli)+ hoparlor-- jb yok. Ancak tavsiyem 2g alman yonunde. ( ipodan yazdim imla icin uzgunum.) -
tabikide param yetmiyo öylede -
gerisini sen düşüneceksin,eğer hızlı işlemci ses açma kapama tuşları,hoparlör benim işime yaramaz diyorsan 1g al,yoksa beklemekten başka çaren yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- kulaklığın sesi azaldı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- empedans nedir kulaklık
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- oyuncu kulaklığı önerisi
- realme buds air 6 pro
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X