Şimdi Ara

İPOD TOUCH 1G JB EN İYİ FW VE EN İYİ JB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 3 yıl önce kaybolan ipod um sonunda bulundu...hemde hiç jb falan yapmamıştım...pepsiden çıkmıştı...şimdi bu ipod a neler yapabiliriz en iyi jb ve en iyi fw hangisidir...forumda konular mevcut inceledim hepsini ama tam bilgiye sahip olmadığım için pek bir faydası olmadı...yardımcı olursanız sevinirim...

ipod un fw si 1.1.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 6 Mayıs 2012; 0:26:09 >

• İos 5 custom firmware'lar 1g için en iyi firmware olur ama değiştirmekte fayda var Sonuçta 5 sene önce çıkmış bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

İos 5 custom firmware'lar 1g için en iyi firmware olur ama değiştirmekte fayda var Sonuçta 5 sene önce çıkmış bir cihaz.

degistirmeyı dusunuyorum zaten hic tadını cıkarmadan kayboldu/calındı 3 sene once bıraz kullanayım 4.nesil alıcam yada 5.nesili bekliyicem.buna nasıl yaparım jb gerekli bilgi ve dosyaları paylasırsan sevinirim forumda 1.1.5 icin net bir jb bilgisi yok ve cogu linkler kırık yardımcı olursan beni cok sevindirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

İos 5 custom firmware'lar 1g için en iyi firmware olur ama değiştirmekte fayda var Sonuçta 5 sene önce çıkmış bir cihaz.

degistirmeyı dusunuyorum zaten hic tadını cıkarmadan kayboldu/calındı 3 sene once bıraz kullanayım 4.nesil alıcam yada 5.nesili bekliyicem.buna nasıl yaparım jb gerekli bilgi ve dosyaları paylasırsan sevinirim forumda 1.1.5 icin net bir jb bilgisi yok ve cogu linkler kırık yardımcı olursan beni cok sevindirirsin

İOS 1 için uygun program bulmanız bile zor."whited00r"u araştırın

• uğraşamadım sattım ipod u 200 liraya ucuza gitti ama sıkıntı verdi şu jb işi...
  • 200TL'ye 1G'mi sattınız? Biz 2 ve 3.nesili 180-200'e satamadık daha yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

200TL'ye 1G'mi sattınız? Biz 2 ve 3.nesili 180-200'e satamadık daha yahu.

valla istemeye istemeye sattım çünkü ilk apple cihazımdı ve ondaki ses kalitesini 12 liralık maxell kulaklıkta bile fark ediyordu ep630da zaten şahaneydi....şimdi onun gibi telefon arıyorum aynı ses kalitesinde....araştırmalarım sonucu samsung s8500 veya i9000 bu ikisindede ipod touch 1g de kullanılan wolfson ses çipseti kullanılıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wolfson iPod video 5G ve 5.5G'de de mevcut, üstelik Rockbox kurulumu ile tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 15 Mayıs 2012; 17:42:18 >
  • quote:

merhaba arkadaşlar 3 yıl önce kaybolan ipod um sonunda bulundu...hemde hiç jb falan yapmamıştım...pepsiden çıkmıştı...şimdi bu ipod a neler yapabiliriz en iyi jb ve en iyi fw hangisidir...forumda konular mevcut inceledim hepsini ama tam bilgiye sahip olmadığım için pek bir faydası olmadı...yardımcı olursanız sevinirim...

ipod un fw si 1.1.5

hocam anlamadım iodunu çalındı ve çalan kişiyimi buldunuz
    veya kayıp mı ettiniz eğer öyleyse nerde buldunuz

ben bulsam sevinçten uçardım 200tl ye satmışsınız bence iyi bir fiyat artık satışta yok ve 1.cihaz 2.nesil lerin satılamama sebebi 1.elinin ülkemizde hala satılıyor olması vw 250tl olması ayrıyetten 2g lerin 3g diye satılması olabilir bu arada herhangi bir apple ürününü kktc den almak daha mantıklı ben macbook air ı tr den 2500tlye alıyordumki alamadım kktc ye gittiğimde Türk tarafından rum kesimine geçemiyoruz(geçmek isteyende yok zaten)999$ a aldım çok mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

merhaba arkadaşlar 3 yıl önce kaybolan ipod um sonunda bulundu...hemde hiç jb falan yapmamıştım...pepsiden çıkmıştı...şimdi bu ipod a neler yapabiliriz en iyi jb ve en iyi fw hangisidir...forumda konular mevcut inceledim hepsini ama tam bilgiye sahip olmadığım için pek bir faydası olmadı...yardımcı olursanız sevinirim...

ipod un fw si 1.1.5

ben bulsam sevinçten uçardım 200tl ye satmışsınız bence iyi bir fiyat artık satışta yok ve 1.cihaz 2.nesil lerin satılamama sebebi 1.elinin ülkemizde hala satılıyor olması vw 250tl olması ayrıyetten 2g lerin 3g diye satılması olabilir bu arada herhangi bir apple ürününü kktc den almak daha mantıklı ben macbook air ı tr den 2500tlye alıyordumki alamadım kktc ye gittiğimde Türk tarafından rum kesimine geçemiyoruz(geçmek isteyende yok zaten)999$ a aldım çok mutluyum

simdi dostum hikaye uzun ben sana soyle soyleyeyım ipodu 2009 yılında bir gün bir aile bireyimin evinde sarja bıraktım dısarı cıktım geldim ipod yok cocuk almıstır saklamıstır hikayesi vs ipod öyle gitti ve sene 2012 nisan ayı aynı ipod farklı olaylar neticesinde ortaya cıktı.bu olaydan cıkarılacak ders kendınizden baska hic kimseye güvenmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

ipod un fw si 1.1.5

simdi dostum hikaye uzun ben sana soyle soyleyeyım ipodu 2009 yılında bir gün bir aile bireyimin evinde sarja bıraktım dısarı cıktım geldim ipod yok cocuk almıstır saklamıstır hikayesi vs ipod öyle gitti ve sene 2012 nisan ayı aynı ipod farklı olaylar neticesinde ortaya cıktı.bu olaydan cıkarılacak ders kendınizden baska hic kimseye güvenmeyin

bencede bende bu olaydan sonra ipodu evden dışarı çıkarmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.