Bildirim
iPod Touch 2.1 Türkçe Yapma(CYDIA)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar bi yorum falan yazarsanız sevinirim. -
up. -
cydia ne yeniyimde biraz...az daha acıklayıcı olursan sevinirim..bende itouch 2g var buna olurmu???? -
2G iPod Touch ın JB versiyonlu firmware si çıkmadı.Onun için 2G touch da bunu yapamazsın. -
cok bekleyecez mi cıkması için=?? -
tamam yüklerizde kim tarafından cevrildi? bu tür bilgileride verirmisin yalan yanlış bir çeviriyle karşılaşmayalım -
ingilizanahtari.com tarafından çevirilmiş.Ben kullnıyorum gayet güzel. -
Başarılı bir çeviri ise ben de kullanmayı düşünüyorum. SS alabilir misin? -
peki uymluluk sorunları oluyor mu hatalar veriyor mu? -
2 haftadır hiç bi sorun yaşamadım. -
Arkadaşlar yardım!!..
Cydia ne demek nasıl yüklüyoruz tam olarak anlamış değilim telefondanmı yapıcaz?Yoksa usb ile itunes denmi yapıcaz?Tam olarak ayrıntılı bir açıklama yaparsanız çok sevinirim... -
iPodunu Jail Break yaptığında yüklenen programlardan biri. -
Ben yeni bir ipod aldım 2g ama jailbreak yapamıorum yani nedense yapamıyorum sanırım beceremiyorum arkadaşlar jailbreak de istemiyorum türkçe nasıl yapabilirim?Sadece türkçe olsun istiyorum bi yardım ya..
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
iPodunu Jail Break yaptığında yüklenen programlardan biri.
-
2.2 veya 2.2.1 yüklersen Türkçe dil seçeneği gelecektir.Ücretsiz update edebiliyorsan et edemiyorsan bu siteden 2.2.1i indir.Ve yükle.Sadece update etmek için Shift+Check for update yap restore etmek için shift+restore yap.Önce hiç bişey indirmeden Sadece check for update'e bas 10$ istemezse direk indir isterse linkten beleşini indirirsin.
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
-
elim İpod touch 16 Gb var. yanlız bu ürün bana Canada'dan gelme ve dili ingilizce. Türkçeye çevirmek istiyorum ama içinde türkçe dili yok...! Nasıl türlçe yaparım bir bilginiz varmı? -
arkadaşlar takmışsınız bi Jailbreak'a ama bunun nasıl yüklendiğini anlatmamışsınız :S bilgisayara yükleyip öylemi ipod'a geçiricez yoksa itunes'tanmı yoksa app store'dan mı nerden yükliyecez internetten mi ? hiç bişey anlatmamışsınız zaten onu söyleseniz gerisini hallletcez -
IA da dil bölümü yok bende :( nasıl bulucaz onu? -
Hocam yeni bi iPod Touch 4G aldım bu akşam gelicek kargoylada bu yamayı yapmak için jailbreak yinede gereklimi ? -
4G benim İngiltere den geldi ve türkce seçeneği var. Ve tam olarak neyi çeviriyor ? Ve cydia icin jailbreak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X