Şimdi Ara

iPod Touch 2.1 Türkçe Yapma(CYDIA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cydia ya apt.ingilizanahtari.com u ekleyin.Ekledikten sonra section kısmına basın.IA dil bölümüne girin.Turkish i yükleyin.Ardından cydia dan çıkın ve settings>general>international bölümünden dili türkçe yapın.Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar bi yorum falan yazarsanız sevinirim.
  • up.
  • cydia ne yeniyimde biraz...az daha acıklayıcı olursan sevinirim..bende itouch 2g var buna olurmu????
  • 2G iPod Touch ın JB versiyonlu firmware si çıkmadı.Onun için 2G touch da bunu yapamazsın.
  • cok bekleyecez mi cıkması için=??
  • tamam yüklerizde kim tarafından cevrildi? bu tür bilgileride verirmisin yalan yanlış bir çeviriyle karşılaşmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizanahtari.com tarafından çevirilmiş.Ben kullnıyorum gayet güzel.
  • Başarılı bir çeviri ise ben de kullanmayı düşünüyorum. SS alabilir misin?
  • peki uymluluk sorunları oluyor mu hatalar veriyor mu?
  • 2 haftadır hiç bi sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar yardım!!..

Cydia ne demek nasıl yüklüyoruz tam olarak anlamış değilim telefondanmı yapıcaz?Yoksa usb ile itunes denmi yapıcaz?Tam olarak ayrıntılı bir açıklama yaparsanız çok sevinirim...
  • iPodunu Jail Break yaptığında yüklenen programlardan biri.
  • Ben yeni bir ipod aldım 2g ama jailbreak yapamıorum yani nedense yapamıyorum sanırım beceremiyorum arkadaşlar jailbreak de istemiyorum türkçe nasıl yapabilirim?Sadece türkçe olsun istiyorum bi yardım ya..
    quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

iPodunu Jail Break yaptığında yüklenen programlardan biri.
  • 2.2 veya 2.2.1 yüklersen Türkçe dil seçeneği gelecektir.Ücretsiz update edebiliyorsan et edemiyorsan bu siteden 2.2.1i indir.Ve yükle.Sadece update etmek için Shift+Check for update yap restore etmek için shift+restore yap.Önce hiç bişey indirmeden Sadece check for update'e bas 10$ istemezse direk indir isterse linkten beleşini indirirsin.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

• elim İpod touch 16 Gb var. yanlız bu ürün bana Canada'dan gelme ve dili ingilizce. Türkçeye çevirmek istiyorum ama içinde türkçe dili yok...! Nasıl türlçe yaparım bir bilginiz varmı?
  • arkadaşlar takmışsınız bi Jailbreak'a ama bunun nasıl yüklendiğini anlatmamışsınız :S bilgisayara yükleyip öylemi ipod'a geçiricez yoksa itunes'tanmı yoksa app store'dan mı nerden yükliyecez internetten mi ? hiç bişey anlatmamışsınız zaten onu söyleseniz gerisini hallletcez
  • IA da dil bölümü yok bende :( nasıl bulucaz onu?
  • Hocam yeni bi iPod Touch 4G aldım bu akşam gelicek kargoylada bu yamayı yapmak için jailbreak yinede gereklimi ?
  • 4G benim İngiltere den geldi ve türkce seçeneği var. Ve tam olarak neyi çeviriyor ? Ve cydia icin jailbreak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.