Şimdi Ara

ipod touch 2G 3.1.3 MC Model JB sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı yeni aldım fazlada anlamam yani bana sıfır bilgili biri olarak yaklaşabilirsiniz. JB yapmaya çalıştım spilit ile birşeyler oldu cydia geldi ondan sonra hiç bişi yapmadım yalnız JB işini başardım mı başarmadım mı bilmiyorum. itunesden uygulama atmaya çalışıyorum hata veriyor. acaba ben mi yanlış kullanıyorum. 2-3 günden beri araştırıyorum anlamadım. 4-5 tane JB programı daha denedim her biri hata verdi. özellikle redsn0w ile denedim hatta FW yüklemesi ile de denedim en son waiting for restart yazdığı yerde takıldı kaldı 5-10 dk arası beklememe rağmen hiçbirşey olmadı. itunesden bilgisayarıma indirdiğim FW yi yüklemeyi denediğimde de itunes hata veriyor, yükleyemiyor. ben bu aşamadayken JB yi nasıl yaparım ve uygulamaları ipod toucha nasıl atabilirim. Lütfen yardım edin :). telefonun versiyonu MC ile başlıyor bu arada.

• JB yapmışsın ama installous/appsync yüklemeden itunes'tan app atamazsın. Bir sorun yokken boşu boşuna 4-5 program daha denemişsin. Yeniden 3.1.3 yükle ve spirit ile jailbreak yap. Sonra dahttp://cydia.hackulo.us source'ünü ekle, appsync ve installous kur..
  • o linki cydia nın içinden mi yazıcam acaba :$
  • Evet, manage kısmından..
  • buldum sourceye yazdım ancak linki yazdığım zaman bir hata veriyor Error: refreshing data...... HTTP/1.1 403 forbidden hatası veriyor..
  • ahanda çıktı bişiler az önce arama yaptığımda appsync çıkmıyordu. şimdi çıktı. acaba OS 3,1 mi 3,2 mi kuracağım benim versiyon 3.1.3
  • 3,1 i yükledim bide dediğin installousu yükledim. bundan sonra internetten bilgisayarıma indirdiğim oyunları ve uygulamaları ipod toucha atmak için itunesde önce librarye sonrada ordan ipoda yolunu mu izleyeceğim ? çok oldum ama farkındayım :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok niye çok olasın , forum bunun için var. Aynen dediğin yolu izleyeceksin..
  • itunesden uygulama atmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknzdn -- 1 Kasım 2010; 22:40:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.