Şimdi Ara

ipod touch 2g alınır mı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden.com da gördüğüm ikinci el ipod touch 2 bütçeme uygun olduğu için alacağım sizce olursa sorunları neler olabilir elden alacağım için bakayım. Bir de garantiliymiş. Sadece arka kılcal çizikler varmış. Yardım ederseniz sevinirim
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 16 Ocak 2013; 20:33:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıl önce arkadaşım 8gb olanını teknosadan 300 tl'ye almıştı fiyatını ona göre hesap et
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn2

2 yıl önce arkadaşım 8gb olanını teknosadan 300 tl'ye almıştı fiyatını ona göre hesap et

yok bende fiyatı bana uygun onda sıkıntı yokta. acaba problemi olursa ne problemi olur. Yani elden alacağım için elime aldığım zaman neye bakayım. O konuda bir bilgin varsa aydınlatır mısın beni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBinboa

quote:

2 yıl önce arkadaşım 8gb olanını teknosadan 300 tl'ye almıştı fiyatını ona göre hesap et

yok bende fiyatı bana uygun onda sıkıntı yokta. acaba problemi olursa ne problemi olur. Yani elden alacağım için elime aldığım zaman neye bakayım. O konuda bir bilgin varsa aydınlatır mısın beni?

pil ömrü önemli ama onu eline aldığında anlayamzsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RakiBinboa

quote:

pil ömrü önemli ama onu eline aldığında anlayamzsın

maalesef öyle başka bir sıkıntı çıkmaz umarım

• Kaç lira ? Ona göre biz de alternatif öneririz belki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma tavsiye etmem o fiyata ikinci el 4g alırsın temizinden.2G öldü gibi bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ipod 2g yi 50tl ye sattım. hiç çizik yoktu hemde. en fazla 100 eder. oda zorlarsan
  • 100 lira eder ama alınmaz. Hiç bir app artık yüklenmiyor, jailbreak bile zor çalışıyor. Çok yavaş kalıyor bıdı bıdı..
  • fiyatı düşük bile olsa bence alınmaz. ikinci el temiz ipod 4 lere yönelmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.