Şimdi Ara

ipod touch 2g pil testi yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipod touch 2g (mb model) Ashalt , pes 2010 gibi oyunları oynayınca şarjımın çok çabuk tükendiğini gördüm. Bu nedenle bir test yapmak istedim.

Yardımınıza ihtiyacım var ,

Alet 3.1.3 jb li , bana şu şekilde derseniz sevinirim,

ŞU OYUNU ŞU KADAR OYNAYINCA ŞU KADAR PİL KALIRSA ALETTE BİR SORUN YOKTUR. gibi söylerseniz sevinirim.

Ben de o oyunu yükler testimi yaparım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 11 Şubat 2010; 19:25:44 >

• Müzikleri oynat bakalım kaç saat sonra sarjı bitecek.
  • Şarz konusunda en iyi FW 2.2.1 dir bence.
    3.0 çıktığında geçmiştim, ısınıyor, şarjı çabuk bitiyor ve görüntülerde donmalar oluyor diye 2.2.1 e geri dönmüştüm.
    3.0 dan sonra sanırım şarz olyını halledemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Şarz konusunda en iyi FW 2.2.1 dir bence.
    3.0 çıktığında geçmiştim, ısınıyor, şarjı çabuk bitiyor ve görüntülerde donmalar oluyor diye 2.2.1 e geri dönmüştüm.
    3.0 dan sonra sanırım şarz olyını halledemediler.

Anladım.

Pil testi için ne yapmamı önerirsiniz , sırf müzik açıp sonra onu oranlayıp şarjın ne kadar kaldığına bakmak mantıklı mı ? Oyunlarda aşırı gidiyor çünkü.
  • Bende 1g var ve çok merak ediyom pil ömrü ne kadar kaldı diye. Ben zamanında çok aradım ama pil ömrünü test yapma gibi bi yöntem bulamamıştım. 400 şarjlık pil ömrü var bataryanın. Ne zamandır kullanıyosun ipodu ve kaç günde bir şarj ediyosun oradan hesap yapabilirsin.

Oyunları deniyerek batarya ölçme bence çünkü sağlıklı bi karar vermiş olmazsın. Bazı oyunlar bataryayı baya bi sömürüyo ilk girişte %5-%10 gibi ama oyundan çıkınca o şarjı sana geri veriyo o bakımdan müzikte ya da videoda dene derim. Aletin içinde arşivin falan yoksa 2.2.1 e alıp deneyebilirsin eğer seni o kadar sıkıntıya sokuyosa.
  • Bence bu kadar takıntı yapmayın.
    Pili bozulursa ya yeni pil alırsınız ya da yeni cihaz.
    Şahsen ben hiç önemsemem, şarzına dikkat edeyim, günde birkaç kere şarza takıp çıkarmayım, ömrü azalır falan.
    Sıkıntı yapmayın, akışına bırakın, kullanın gitsin.
    Ben belki günde 20 defa PC ye bağlayıp çıkarıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.