Şimdi Ara

Ipod touch 3 ? ıpod touch 4 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yada ıpod touch 4 alayım hangisi

kac gb alayım

• 4g al bence ama 8gb alma zaten 6gb'ı kullanılabilir oluyor ve ben 32gb almadığım için pişmanım, elimdeki 8gb'ı satıp 32gb almayı düşünüyorum
  • 4 al hafızası da kullanımına bağlı bana 8gb yetiyor 500 adet sarki ve düşük kapasiteli temple run gibi 20-30 tane oyun var icinde eğer çok film falan seyredeceksen 1gb lik oyunları oynayacaksan 32 hatta 64 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

4 al hafızası da kullanımına bağlı bana 8gb yetiyor 500 adet sarki ve düşük kapasiteli temple run gibi 20-30 tane oyun var icinde eğer çok film falan seyredeceksen 1gb lik oyunları oynayacaksan 32 hatta 64 al

belirtmeyi unutmuşum, şarkı ve küçük boyutlu uygulamalara yönelecekseniz 8gb uygundur, ama dizi/film indirir onları da izlerim şarkı da dinlerim oyun da oynarım derseniz tavsiyemi dinlemenizde fayda var
  • iPhone verecek param yok. O yüzden iPod Touch'a bakıyorum. Alırsam da 4. nesil alıcam zaten ama birkaç sorum var. Fiyatlar genelde ne alemde? Cihazı da uygulama ve biraz da müzik için alıyorum. O sebeple sizce cihaz fiyatına göre alınabilir midir? Ve bir de kamera dışında çok bir eksiği var mı iPhone'dan? Bir de cihaz da takılmadan bahsetmişler, bu konuyu da açıklar mısınız?

• beyler bende almayı düşünüyorum fiyatları ne kadar bunların
  • 8gb 500tl 32gb 800tl 64gb 1100tl civarında dostlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternete 5 dakika baksan bulursun fiyatları rahat. Ama buraya yazıp hem 1 günde öğreniyosun hem de kirlilik yapıyosun. Deydi mi yaptığına hocam?

• 32gb iyi.Bence 64 gereksiz (4g)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.