Şimdi Ara

Ipod touch 32 gb ses ayarı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta ipod touch 32gb 3g aldım;ancak müzik dinlerken ses ayar çubugunu
    istediğim gibi hareket ettiremiyorum.Sesini yukseltsem de azaltsam da olduğu yerde kalıyor.

Ayarlar-Genel-Ses menulerinden ses ayarı yaptığımda ise normal bir şekilde ayarlanıyor.

Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cemil Başaran

• Ses kısıtlamasını açmış olmayasın?
  • Dostum emin değilim,mutlaka öyle bişey yaptım herhalde ama şimdi bulamıyorum.Bana yardımcı olur musun?
  • hocam şöyle mi oluyor? sesi kısıp açabiliyorsunuz ama çubuk hareket etmiyor olduğu yerde kalıyor. aynı durum arasıra bnm de başıma geliyor. sanırım yazılımsal bi sorun.cihazı aç kapa yaptığımda ya da şarja taktığımda düzeliyor. başka bi çözüm yolu bulamadım..
  • Arkadaslar soyle oluyor gelin anı yaşayalım bende yine anlatayım : )

Cihazda keyfi bir müzik açalım.Şimdi müzik üzerinden ses kontrolu yapmaya çalışalım.(home tusunun hemen ustundeki ses kontrol cubugu ile) OLMUYOR yapamıyoruz.Ses seviye cubugu hareket ediyor ; ancak en son ne kadar açıksa o kadar da kalıyor.

Şimdi müzik çalarken bu sayfadan cıkalım.
    ayarlar - müzik bolumunden ses kontrol cubugunu rahatlıkla hareket ettirmeye kalkalım.Bu oluyor ve sese istediğiniz şekilde mudahale edebiliyorsunuz.

Olay bundan ibaret.Daha once başına gelmis veya bu problemi nasıl aşacağıma yardımcı olacak arkadaslar!!! Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

Cemil Başaran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil35 -- 4 Haziran 2010; 20:28:46 >
  • Bendede oluyordu eğer ses kısıtlaması açık degğilse kulaklığı tak çıkar yada lpodu kapat yeniden aç
  • Ayarlar > Müzik > Ses Sınırlaması eğer açıksa kapalı yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de oluyodu. yani ses düğmesini çektiğim zaman eski yerine kayıyodu. cihazı kapayıp açtım düzeldi.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. Sorunu hallettim.
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.