Şimdi Ara

İpod Touch 3G 4.1 den 5.0.1 güncellemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selamlar... ipod Tocuh 3G kullanıyorum, 4.1 den 5.0.1'e yükselteceğim veriler kaybolacak sanırım? cihazın içindeki mp3 ve yazılımları kaybetmeden 5.0.1 kurmak mümkün müdür?

• eger ipod 3g 8 gb ise 5.x.x yükselmez evet kaybolur itunes dan cihazın üstüne sağ tıklayıp back up alıcaksın. Backup alınca backup ı geri yükleyeceksin onu nasıl yükleyeceğimizi unuttum çünkü çok eskiden kullandım .
  • 3g 32gb, 5.0.1 dosyasını indirdim restore yaptım ama olmadı udf drumuna getirdim şimdi açılmıyor itunes kendisi download edip yapmaya çalısıyor bakalım ne olacak...
  • Cihaz açıldı ancak indirdigim update'i itunes ile shift'e basarak ko-urmaya çalısıyorum extract update dedikten sonra verify'a geçiyor ve hata veriyor ipod ekranında itunes ve ipod kablosu (recovery mode) görüntüsü çıkıyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beldor

Cihaz açıldı ancak indirdigim update'i itunes ile shift'e basarak ko-urmaya çalısıyorum extract update dedikten sonra verify'a geçiyor ve hata veriyor ipod ekranında itunes ve ipod kablosu (recovery mode) görüntüsü çıkıyor ne yapmalıyım?

hocam bütün bilgilerimi unuttum diyebilirim aletin usb bağlantısını çıkarıp hard reset atmayı denediniz mi ? power+home tusuna basılı tutucaksınız.

itunes cihazi görüyormu şuanda kayıt edebiliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbear24 -- 7 Kasım 2012; 0:42:13 >
  • Dostum Cihazı son bir çare adaptörü ile prize taktım iki tuşa da basılı tuttum 20 sn sürdü açıldı bir ohh çektim şimdi update işleminde arpa boyu ilerlemedim interette araştırma yaptım herkes uğraşma bırak itunes son sürüm olan 5.1.1. ye güncellesin düşüncesinde, bişey bulamadım yani ayrıca ilgine teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beldor

Dostum Cihazı son bir çare adaptörü ile prize taktım iki tuşa da basılı tuttum 20 sn sürdü açıldı bir ohh çektim şimdi update işleminde arpa boyu ilerlemedim interette araştırma yaptım herkes uğraşma bırak itunes son sürüm olan 5.1.1. ye güncellesin düşüncesinde, bişey bulamadım yani ayrıca ilgine teşekkür ederim :)

Rica ederim hocam iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.