Şimdi Ara

ipod touch 3g 8gb lık için jb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 gblıklar için jb yapmanın bi yontemi varmı

• daha cıkmadı dıye bılıyorum dostum ama hazırmıs sadece apple acıgı kapatmasın dıye cıkarmıyorlarmıs,öle yazıyor nette
  • Blackrainin 2. verisyonu ile yapabilirsiniz.
  • 2. versiyon derken
  • http://blackra1n.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsali178

http://blackra1n.com/

Bu programlan ekstra birşey gerekmeksizin iPod'u bağlayarak jailbreak yapabiliryor muyuz?
  • Programı açıp yağmur yağdırdıktan sonra ipod'u bağladığında JB'yi yapıyor ve birkaç program çıkıyor onları yüklüyorsun o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Programı açıp yağmur yağdırdıktan sonra ipod'u bağladığında JB'yi yapıyor ve birkaç program çıkıyor onları yüklüyorsun o kadar.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Programı açıp yağmur yağdırdıktan sonra ipod'u bağladığında JB'yi yapıyor ve birkaç program çıkıyor onları yüklüyorsun o kadar.

Teşekkürler

Rica ederim. Başka sorun da bildiğim kadarıyla yardım edebilirim ama diğer konuda daha ayrıntılı konuşuyoruz zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Teşekkürler

Rica ederim. Başka sorun da bildiğim kadarıyla yardım edebilirim ama diğer konuda daha ayrıntılı konuşuyoruz zaten

Ürünü yarın almayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa. Ürünü aldıktan sonra sorularım daha da çoğalacaktır

• 3g ye neden cıkmadı dıyorlar nette bende acemisiyim aslında 2g ler gıbı 3glerı de jb yapabılıyormuyuz su anda kesın olarak her 3g de calısıyormu acaba?
    birde faturası olmayan ipod touch alırsak yınede 1 sene garantı gecerlımı acaba serı numarasından cıkıyorsa nette?
    teşekkürler
  • Garanti için faturanın şart oldugunu biliyorum.
  • TR de fatura da istiyorlar, saçma esasında, her türlü pürüz TR de. Zordan iş yapıyorlar. 1 yıl dünya çapında geçerli işte garanti. PC ile ilk senkronizasyonda Apple ın veri tabanına işlenip başlıyor garanti, faturaya ne gerek var. Sanki Apple dan başkası da iPod Touch yapıyor. Tüm saçmalıklar TR de.
  • 8gb 3g'de artık cihazı açıp kapayınca da gitmiyor jb değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.