Şimdi Ara

ipod touch 3g cydia ve genel kullanımla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 3g 32gb ımı alalı 2 gün oldu.2 gündür blackrain le jb yaptım ama saçma sapan hatalarla boğuşuyorum.
    cydia nasıl kullanılıyor. appler nasıl yükleniyor. bir cihazda olmazsa olmazlar nelerdir gibi problemler baya kafamı karıştırdı bir türlü işin içinden çıkamıyorum.
    bu mesajı yazarken forumu okumadığım izlenimine kapılmayın neredeyse tüm forumu okudum. hatta yabancı forumlarıda okudum. ama anlayamadığım çok şeyler var. sizlerden olmazsa olmaz uygulamalarınız nedir ne amaçla kullanıyorsunuz bunları yazarsanız çok mutlu olurum mümkünse nasıl yükleyeceğimi kaynağı gibi şeylerdende kısaca not düşerseniz sevinirim.
    herkese kolay gelsin

edit
    ------------
    belliki kimse ilgilenmiyor bu konuyla kendi başımıza halledecez olayı. bana özelden mesaj atan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim verdiği linki inceliyorum. ve bundan böyle konunun inceliklerini kendim bulup bu konudan paylaşacağım herkese teşekkür ederim genede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordbroker -- 18 Aralık 2009; 20:10:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.