İpod Touch 4 32 GB ve İpod shuffle 2 Gb yi istanbulda nerde satabilirim ve ne kadar satabilirim. eminönüne ve kapalı çarşıya gidicem salı günü orda bu iki alete + kutulu ve kutuların içi eksiksiz + 2 tane ipod touch kılıfı vericem adam ne kadar verirse hiç düşünmeden satıyım ?
yardım edecek yok mu ?
İPod Touch 4G'yi İPod Touch 5 ile takas düşünür müsünüz ? Üzerine bir miktar para vermeniz gerekecek tabiki de.
hocam internetten satarsan daha iyi olur ilan aç ikinci el bölümünüe diğer sitelerdende yardım alabilirsin örneğin sahibinden falan
quote:
Orijinalden alıntı: badboys63
İPod Touch 4G'yi İPod Touch 5 ile takas düşünür müsünüz ? Üzerine bir miktar para vermeniz gerekecek tabiki de.
zaten onu satıp ipod 5 alıcam ama sıfır istiyorum ben ipod 5 i takas düşünmem :D
quote:
Orijinalden alıntı: koray6852
hocam internetten satarsan daha iyi olur ilan aç ikinci el bölümünüe diğer sitelerdende yardım alabilirsin örneğin sahibinden falan
kardeşim ben beceremiyorum o işleri gidicem dükkan gibi bi yere zararınada olsa vericem alıcam paramı öyle alan dükkan biilyormusunuz istanbulda ?
quote:
Orijinalden alıntı: Super Egecan
quote:
Orijinalden alıntı: badboys63
zaten onu satıp ipod 5 alıcam ama sıfır istiyorum ben ipod 5 i takas düşünmem :D
benimki de sıfır sayılır öğrenciyim ve aldığım gün paraya ihtiyacım çıktı toplamda yaklaşık 5 saat kullandım kamerasıyla 1 fotoğraf bile çekmedim hiç uygulama falan indirmedim hiç bir şey yapmadım sıfır.
benimki de sıfır sayılır öğrenciyim ve aldığım gün paraya ihtiyacım çıktı toplamda yaklaşık 5 saat kullandım kamerasıyla 1 fotoğraf bile çekmedim hiç uygulama falan indirmedim hiç bir şey yapmadım sıfır.
nerde otruyorsun ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme