Şimdi Ara

İpod touch 4 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• GTA Vice City, NOVA 3, Modern Combat 4 tarzı oyunları kasmadan oynatmasını istiyorsan bulaşma.

Ama yavaş da olsa oynarım, daha çok Temple Run, Subway Surfers tarzı oyunlar oynarım, internete ve Face'e girerim dersen sakın kaçırma bence.

Ama oyun işinde hem performansı hem hafızası seni üzer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

GTA Vice City, NOVA 3, Modern Combat 4 tarzı oyunları kasmadan oynatmasını istiyorsan bulaşma.

Ama yavaş da olsa oynarım, daha çok Temple Run, Subway Surfers tarzı oyunlar oynarım, internete ve Face'e girerim dersen sakın kaçırma bence.

telefonda oyle oyunları hiç oynatmasını istemem zaten telefonda fps oyunları oynayamıyorum , temple run subway surfers ve True Skate Touch Grind gibi oyunları düünüyorum belki telefon alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon.

quote:

GTA Vice City, NOVA 3, Modern Combat 4 tarzı oyunları kasmadan oynatmasını istiyorsan bulaşma.

telefonda oyle oyunları hiç oynatmasını istemem zaten telefonda fps oyunları oynayamıyorum , temple run subway surfers ve True Skate Touch Grind gibi oyunları düünüyorum belki telefon alabilirim

O tarz oyunları rahatca oynarsın. Fiyat ortalamanın biraz altında.

Eğer aksesuarları iyiyse ve cihaz temizse kaçırma bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon.

quote:

O tarz oyunları rahatca oynarsın. Fiyat ortalamanın biraz altında.

Eğer aksesuarları iyiyse ve cihaz temizse kaçırma bence

evet adam iphone nedeniyle pek kullanmamis , temiz orjinal kulaklik felan , ondan almayi dusunuyorum fakat nette dedikleri gibi cihaz kasıyor mu menüde felan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -xenon -- 7 Haziran 2013; 19:43:10 >

• Ben de 6.1.3 yüklü, menülerde kasma yok.. net`te oldukça hızlı.. Oyun âğırlıklı düşünüyorsan, 5 nesil daha iyi tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.