Şimdi Ara

ipod touch 4 almak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum 1.5 2 yıldır piyasada sizce almak mantıklı mı

it5 in de ne zaman cıkacagı belli degil zaten

• Ne amaçlı alacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iTouch 5'i bekliyorum. Apple A4 chipseti geçerli uygulamalarda kasma sorunu yaşatıyor ve 256MB ram yeterli değil diye düşünüyorum. Eğer aceleniz varsa alın ama eylül-ekim gibi iTouch 5 çıkarsa pişman olursunuz diye düşünüyorum.
  • acelem yok gerci bekleyebilirim ama it5 cıkacagı haberlerini daha almadım
  • Ben Ekim'de 7. Nesil iPhone ile tanıtılır ile düşünüyorum

• Sanki seri üretim bandına son teknoloji paketleme ünitesi alıyorsunuz. Nedir bu 4-5 sayıklamaları anlamadım ki? Eğer ihtiyacınız varsa cihazı alırsınız. Eylül ayına kadar bekleyip daha hiçbir haberi duyurulmamış 5.nesili bekleyecekseniz böyle bir ürüne zaten ihtiyacınız yok demektir.

Şahsi kanaatim 5.nesil ipod touch ile birlikte geliştirilmiş bir kamera ve daha güçlü bir işlemci olacak. Şu anda 4.nesil ile takılan veya sorun çıkartan bir uygulama yok. Zaten bir noktadan sonra hem ipod, hem telefon taşımak amele işine dönünce iPhone alma planları yapıyorsunuz. Bu durumda iPod için yeni çıkan nesile para gömmeye hiç gerek yok. 3 ile 4 arasında yaşanan kritik geçiş 4 ile 5 arasında kesinlikle yaşanmayacaktır.
  • 5. nesil için tahmini fiyat ne olur peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağı yukarı aynı olur. 5.nesil iPod Touch 4.nesilin veliahtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Sanki seri üretim bandına son teknoloji paketleme ünitesi alıyorsunuz. Nedir bu 4-5 sayıklamaları anlamadım ki? Eğer ihtiyacınız varsa cihazı alırsınız. Eylül ayına kadar bekleyip daha hiçbir haberi duyurulmamış 5.nesili bekleyecekseniz böyle bir ürüne zaten ihtiyacınız yok demektir.

Şahsi kanaatim 5.nesil ipod touch ile birlikte geliştirilmiş bir kamera ve daha güçlü bir işlemci olacak. Şu anda 4.nesil ile takılan veya sorun çıkartan bir uygulama yok. Zaten bir noktadan sonra hem ipod, hem telefon taşımak amele işine dönünce iPhone alma planları yapıyorsunuz. Bu durumda iPod için yeni çıkan nesile para gömmeye hiç gerek yok. 3 ile 4 arasında yaşanan kritik geçiş 4 ile 5 arasında kesinlikle yaşanmayacaktır.

4 ihtiyaclarımı karşılar ama 5in 4ten daha iyi olacagı için 5 i bekliyorum

• 1000tlyi gecmez diye düşünüyorum . gerci cıkmamıs bir sey icin fiyat tahmini yapmak zor
  • bekleme al derim amacin müzik dinlemekse piyasadaki çoğu mp3 playerlari öttürür.. it5i beklemenin tek mantikli açiklamasi it4ün azda olsa fiyatini düşürmesi olur. Yoksa en iyisini alcam dersen para yetistiremezsin it5 son sürüm olmuyacak mutlaka daha iyisi çikacak. Teknolojiyi bir adim geriden takip etmek her zaman akillicadir.

• quote:

Sanki seri üretim bandına son teknoloji paketleme ünitesi alıyorsunuz. Nedir bu 4-5 sayıklamaları anlamadım ki? Eğer ihtiyacınız varsa cihazı alırsınız. Eylül ayına kadar bekleyip daha hiçbir haberi duyurulmamış 5.nesili bekleyecekseniz böyle bir ürüne zaten ihtiyacınız yok demektir.

zamane gençler şu dediklerinizi anlasa dünya daha güzel bir yer olacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

quote:

zamane gençler şu dediklerinizi anlasa dünya daha güzel bir yer olacak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonnbourne

1000tlyi gecmez diye düşünüyorum . gerci cıkmamıs bir sey icin fiyat tahmini yapmak zor

1.5 yıl önce elmasepetinden 64 gb ipod 4.nesil aldım düşünürsen satıyorum garantisi devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.