Şimdi Ara

İpod touch 4 Bu saatten sonra alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaalar bi sorum olacak şimdi daha once hic bir apple cihazi kullanmadim oyun meraklisiyimdir ipod 5 icin o kadar para vermeye icim el vermiyor ipod 4 ü 2.el alacagim icin 500 lira fark yapiyor sizce almalimiyim yeni cikacak oyunlarda beklentilerimi karsilayacakmi ram bakiminidan yetersiz kalirmi acikcasi siz olsaydiniz alirmiydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu zamandan sonra 4.nesil almayın bence. Yine kendi tercihinizdir ama her yönden 5.nesil çok üstün bir cihaz. 4.nesilde ram sıkıntısı yaşarsınız. Ayrıca her yeni çıkan update sonrası kasılmalar da artıyor. Oyun meraklısıysanız rahat kullanım açısından 5. nesili tercih edin bence.
  • İşlemci farkı büyük, fazla fiyat farkı olmadan Touch 5 tercih edin imkanınız yeterse.
  • iPod Touch 4. Nesili satanların büyük kısmı zaten 5. nesile geçmek için satıyor. Sizde 2-3 ay sonra benim gibi satmaya uğraşacaksınız. 310tl den koydum hala 250tl ye in diyenler var. ipod 5 alın derim 4 ile uğraşmayın.
  • ipod 5 i tavsiye ederim ama neticede fiyatı belli olan bir cihaz. illa ki ipod 4 alacağım diyorsanız biraz daha bekleyiniz çünkü ipod 4 çıktıktan belli bir süre sonra ipod 3'ü olanlar satmaya başladı ve hatta gittigidiyor gibi sitelerde 3.nesilin sıfır fiyatları 265tl ye kadar düştü.aynı olay ipod 4 te de yaşanacak ama sıfır fiyatı ne oranda düşer bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

iPod Touch 4. Nesili satanların büyük kısmı zaten 5. nesile geçmek için satıyor. Sizde 2-3 ay sonra benim gibi satmaya uğraşacaksınız. 310tl den koydum hala 250tl ye in diyenler var. ipod 5 alın derim 4 ile uğraşmayın.

Hocam ben 250 den koydum sahibinden'e mesaj atan bile olmadı.
    Konuyu açan arkadaş illa almak isterse 2. el alsın bence bu saatten sonra sıfır ipod 4'e para verilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

iPod Touch 4. Nesili satanların büyük kısmı zaten 5. nesile geçmek için satıyor. Sizde 2-3 ay sonra benim gibi satmaya uğraşacaksınız. 310tl den koydum hala 250tl ye in diyenler var. ipod 5 alın derim 4 ile uğraşmayın.

Konuyu açan arkadaş illa almak isterse 2. el alsın bence bu saatten sonra sıfır ipod 4'e para verilmez bence.

8GB ise satmanız zor fakat 32 ise ve çok kusuru yoksa hemen satılması gerek. Sahibinden e ve buraa 310tl den 32GB açtım 250 veren var fakat 250tl ye satacağıma hiç satmam diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air 2 hala alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

8GB ise satmanız zor fakat 32 ise ve çok kusuru yoksa hemen satılması gerek. Sahibinden e ve buraa 310tl den 32GB açtım 250 veren var fakat 250tl ye satacağıma hiç satmam diyorum.

Benim cihaz 32gb ama ekran kırılmıştı değişmiştim o yüzden ama sorunu yok.Senle aynı fikirdeyim 250 tl'ye satılmaz cihaz yazık olur.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 250'ye satmayın bence de değmez kesinlikle doğru düşünüyosunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.