Şimdi Ara

iPod Touch 4 Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üzerine basıp ekranın sol üstünü ölü piksellerle doldurduğum iPodum sabah karın içine gömüldü. Hemen çıkardım kuruladım. Hiç bir sorun yoktu. Yaklaşık 7 saat kadar sorunsuz kullandım iPod'u. Sonra cebimden çıkardığımda ekranın bembeyaz olduğunu gördüm. Belli bir kısmında hala biraz görüntü var, üst kısmında bira çalışan yeri var ekranın. Velhasıl adam olmayacak gibi.

Bunun tamirinı Ankara'da ne kadara hallettiririz? Veya ebay'den parçaları alıp kendimiz yapabilir miyiz? Yaptırmayı tercih ederim çünkü daha önce ebay gibi bir siteden alışveriş yapmadım ve çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Öncelikle herkese iyi akşamlar.
    Üzerine basıp ekranın sol üstünü ölü piksellerle doldurduğum iPodum sabah karın içine gömüldü. Hemen çıkardım kuruladım. Hiç bir sorun yoktu. Yaklaşık 7 saat kadar sorunsuz kullandım iPod'u. Sonra cebimden çıkardığımda ekranın bembeyaz olduğunu gördüm. Belli bir kısmında hala biraz görüntü var, üst kısmında bira çalışan yeri var ekranın. Velhasıl adam olmayacak gibi.

Bunun tamirinı Ankara'da ne kadara hallettiririz? Veya ebay'den parçaları alıp kendimiz yapabilir miyiz? Yaptırmayı tercih ederim çünkü daha önce ebay gibi bir siteden alışveriş yapmadım ve çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

dx.com' dan sıfır olarak ekranı alabilirsin ve Ankara' da bi yer bulursan taktırabilirsin, aslında kendin de yaparsın ama çok araştırman gerek. Ekran ile birlikte parça değişimi malzemelerinin siparişini de vermen gerek onlar da 7-8 dolar aslında ama yine de zahmetli, zarar verebilirsin cihaza.
    Ankara' da neresi yapar bilmem ama direk ekran ve işçilik fiyatı vererek yaptırmak istersen kitlerler adama, o yüzden ekranı yurtdışından getir ucuza dedim. Zaten hepsi aynı kalitede. sadece işçiliğe para verirsin 40-50 tl, yoksa 150-200' den aşağı saymazlar ekran ile birlikte..

• Arkadaslar aleti 100 TLye (ekran dahil) yaptirdim. 1 saatte yapariz dedikleri cihazi beceriksizlikten 3 gunde teslim etttiler biraz kusurlu bicimde. Siz siz olun cihaziniza bebek gibi bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.