benim ipod'umda 4.3.5 tethered yuklu duyduguma gore de 5.0.1 Untethered cıktı.
sorum su: ipod u mu nasıl 5.0.1 Untethered yapabilirim birisi bir link bir akıl verebilir mi
dikkat edin. bende 4.3.5 yüklü.!! herkes zaten 5.0.1 yuklu ipod u jailbreak yapmayı anlatıyor. su anda da 5.1 cıktı . dolayısıyla itunes den de 5.0.1 i güncelleyemiyorum. pekı ipod u mu nasıl 5.0.1 Untethered yapabilirim birisi bir link bir akıl verebilir mi ?
Yapma ihtimalin kesinlikle yok. 5.01 de olsaydın yapardın. 5 ten sonraki versiyonlara geçiş mümkün olmuyor shsh olsada. sadece son versiyona mümkün. 5.1 i yükle tethered yap untethered çıktığında yaparsın. 4.3.5 te durmanın anlamı yok. yine kaçırırsın treni.
hadi yaa.. ama 5.0.1 ile 5.1 arası cok kısa oldu uyanamadık demekki. :( inşallah 5.1 Untethered cıkar ... 4.3.5 deki gibi beklersek yandık :) cevabınız için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: vestelfare
hadi yaa.. ama 5.0.1 ile 5.1 arası cok kısa oldu uyanamadık demekki. :( inşallah 5.1 Untethered cıkar ... 4.3.5 deki gibi beklersek yandık :) cevabınız için teşekkür ederim.
Kısamı?benim gördüğüm en geç gelen update idi. Büyük güncellemeler hariç tabiki
bendede ipad var 4.3.5 yani 5.0 yapamayacağız hiçbir şekilde kötü oldu bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme