Şimdi Ara

Ipod touch 4 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 yaşındayım.Nokia E72 kullanıyorum.Bu telefonu ilk aldığımda sadece mesajlaşmak için kullanıyordum.Bu görevini çok başarıyla yerine getiriyor ona söylenebilecek laf yok.Fakat multimedia konusunda artık çağın gerisinde kaldı.Ben de 2.el bi ipod touch 4 almayı düşünüyorum.2.el piyasası 300lira civarı.Alırsam E72'imden wifi hotspot yapar internetime girerim.(Her ay düzenli olarak sınırsız cepnet pakedim yenilenmekte o konuda hiçbir sıkıntı yok.)Merak ettiğim nokta bu cihazda oyun oynayacağım orası kesin.Telefonda FPS oyunları hariç her oyunu oynuyorum(Temple Run serisi örneğin(FPS oynamamamın nedeni migren hastasıyım ve bu tür oyunlar pcde de olsa acayip baş ağrısı yapıyor.))Bu cihaz günümüzde ki oyunları kaldırıyor mu.Araştırdığım kadar bu cihaz iPhone 4 ile aynı özelliklere sahip.Ve 2si de hala sıfır olarak satılmakta.Eğer ihtiyaçlarımı karşılayabillrse FPS oyunları hariç sıkıntı yapmaz derseniz bu cihazdan almayı düşünüyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• up

• up

• 2. el aldığın cihaz çok kullanılmışsa pil ömrü azalmıştır sorun çıkarabilir. iPod touch'ta temple run gibi bir çok oyun akıcı bir şekilde çalışıyor fakat yeni çıkan oyunlarda donma sorunları olabiliyor onun için iPod touch 5. nesil almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

2. el aldığın cihaz çok kullanılmışsa pil ömrü azalmıştır sorun çıkarabilir. iPod touch'ta temple run gibi bir çok oyun akıcı bir şekilde çalışıyor fakat yeni çıkan oyunlarda donma sorunları olabiliyor onun için iPod touch 5. nesil almanı öneririm.

Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim.iPod Touch 5th fiyatlarını araştırdım.Vatan Computer gibi yerlerde indirimle 750 lira civarına satın alınabiliyor.5th alırsam önümezdeki birkaç yıl oyun sıkıntısı çekmem değil mi? Bir de yanında E72'im duracak.Sizce E72yi satıp iPhone 4 mü alayım yoksa iPod Touch 5th her türlü ihtiyacımı karşılar mı? 2 cihaz taşırken zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü iPod Touch 5th gerçekten çok ince ve hafifmiş.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sonixx96

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

2. el aldığın cihaz çok kullanılmışsa pil ömrü azalmıştır sorun çıkarabilir. iPod touch'ta temple run gibi bir çok oyun akıcı bir şekilde çalışıyor fakat yeni çıkan oyunlarda donma sorunları olabiliyor onun için iPod touch 5. nesil almanı öneririm.

Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim.iPod Touch 5th fiyatlarını araştırdım.Vatan Computer gibi yerlerde indirimle 750 lira civarına satın alınabiliyor.5th alırsam önümezdeki birkaç yıl oyun sıkıntısı çekmem değil mi? Bir de yanında E72'im duracak.Sizce E72yi satıp iPhone 4 mü alayım yoksa iPod Touch 5th her türlü ihtiyacımı karşılar mı? 2 cihaz taşırken zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü iPod Touch 5th gerçekten çok ince ve hafifmiş.Teşekkürler

Ne yazık ki iPhone 4 lerin de modası geçti iphone alacaksanız en az 4S almanızı öneririm. Bu arada 2 cihaz taşırken zorlanacağımı düşünmüyorum demişsiniz ama taşımaya başlayınca artık insan bıkmaya başlıyor cihaz ne kadar ince olursa olsun anahtar, cüzdan vs. şeyler cebe koymakta zorlanabiliyorsunuz onun için biraz daha beklerseniz iphone 5s veya 6 çıktığında eski modellerin fiyatları düşeceği için iphone 4s almanızı öneririm. iPod touch 5'i yurt dışından getirebilirseniz 528 liraya falan alırsınız onun için yurt dışından almanızı öneririm. Oyun sıkıntısı çekmezsiniz büyük bir ihtimal ama bunun garantisini veremem bu oynayacağınız oyunların türüne bağlı bazı oyunlar yeni çıkan apple ürünlerinde bile akıcı bir şekilde çalışmayabiliyor ama genel itibariyle oyun sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum.

Yurt dışı iPod Touch fiyatları için şu linke bakabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_71778198/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71778198

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 12 Nisan 2013; 19:30:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde benim yaşım civarındaki insanlar pek dikkate alınmıyor.Siz benim için zahmet edip birkaç mesaj ve link gönderdiniz.Gerçekten çok teşekkür ederim.Olmadı yazı bekleyeceğim belki para biriktiririm E72'imi satar ve iPhone 4S alırım.Ama büyük bir ihtimal belki iPod Touch 5 de alabilirim.Dediğiniz gibi iPhone 4 almayacağım.Tekrardan teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.