Şimdi Ara

ipod touch 4 için kulaklık önerisi max. 300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpod touch 4 üm kulaklık önerisi istiyorum forumda çeşitli başlıklar var ama hiçbiri tam anlamıyla net olmuyor. 300 tl bütçem var ama garantili bir ürün almak istiyorum. Earbud tipi sesleri tane tane duyabileceğim bir kulaklık önerisi bekliyorum

• hocam selamlar. ipod touch 4g kullanan birisi olarak sana söylemem gereken şudur ki 300 liralık kulaklığın performansını tam olarak vermez ipodlar.
    kulaklığın hakkını verecek bir cihaz olsa al diyeceğim ama bu alete 100 liranın üstünde kulaklık alınmaz bence.
    ama diyorsan ben başka yerdede kullanacağım ona sözüm yok. ama ipod için 300 tl lik kulaklık asla alma derim. parana yazık olur.
  • 400 tllik cihaza 300 tllik kulaklık.

Çok ilginç geldi. Müzikle aram yok ondan olacak heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

400 tllik cihaza 300 tllik kulaklık.

Kulaklığa verilecek parayla daha iyi bir cihaz alınabilir gibi görünüyor fiyat yakınlığından dolayı fakat iPod Touch'tan çok daha ucuz olduğu halde daha iyi ses kalitesi olan cihazlara 500-600 TL'lik bir kulaklık takıp çok iyi bir ses kalitesi de elde edilebilir. Kişinin tercihleri önemli bu konuda. İmkanı olduğu halde kulaklığa 10 TL'den fazla para vermem diyen, önemsemeyen insan da çok var örneğin.
  • Yurt disindan gelme.Dr.Dre beats kulakliklarindan ara bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touch 4G'nin ses kalitesi o kadar kötü mü gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Yurt disindan gelme.Dr.Dre beats kulakliklarindan ara bence.

Beat markasını tavsiye ederim.Media Markt a falanda satılıyor.Çok kalitelidirler.Ses performansı çok iyi deniliyor.Dış dizaynlarıda çok başarılı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Touch 4G'nin ses kalitesi o kadar kötü mü gerçekten?

yok orta kalitenin üstünde diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Touch 4G'nin ses kalitesi o kadar kötü mü gerçekten?

yok orta kalitenin üstünde diyelim.

Bana da pek kötüymüş gibi gelmiyor. Bir de kenarda yatan Sony NWZ-e453'üm var, ses kalitesi açısından karşılaştırılırsa hangisi daha iyi? Bildiğim kadarıyla Sony'nin direk FLAC desteği var, telefonumda da yüklediğim uygulamalar (FLAC Player, Golden Ear gibi) sayesinde FLAC müzik dinleyebiliyorum, bunlar da göz önünde bulundurulursa hangisinden daha kaliteli ses alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Kulaklığa verilecek parayla daha iyi bir cihaz alınabilir gibi görünüyor fiyat yakınlığından dolayı fakat iPod Touch'tan çok daha ucuz olduğu halde daha iyi ses kalitesi olan cihazlara 500-600 TL'lik bir kulaklık takıp çok iyi bir ses kalitesi de elde edilebilir. Kişinin tercihleri önemli bu konuda. İmkanı olduğu halde kulaklığa 10 TL'den fazla para vermem diyen, önemsemeyen insan da çok var örneğin.

ipod touchdan ucuz olupta daha iyi ses kalitesi olan cihazlar hangileri acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

quote:

ipod touchdan ucuz olupta daha iyi ses kalitesi olan cihazlar hangileri acaba?

En basitinden Sandisk Sansa Clip(+).

iPod'lar çok iyi ses kalitesine sahip ürünler değil. 160 GB'lık Classic, Shuffle, Touch 2G ve Touch 3G kullanmış, şu an iPhone 4 kullanan biri olarak söylüyorum bunu.

• quote:

iPod'lar çok iyi ses kalitesine sahip ürünler değil. 160 GB'lık Classic, Shuffle, Touch 2G ve Touch 3G kullanmış, şu an iPhone 4 kullanan biri olarak söylüyorum bunu.

Opeth albümlerini flac dinlerken üzmicek bişi almak istiyorum şaka bir yana her tarzda müzik dinlerim bir zamanlar Opeth çok dinlerdim.
    Sansa clip + 'ya alternatif varmı? Sansa Fuze dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 26 Aralık 2011; 15:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Opeth albümlerini flac dinlerken üzmicek bişi almak istiyorum şaka bir yana her tarzda müzik dinlerim bir zamanlar Opeth çok dinlerdim.
    Sansa clip + 'ya alternatif varmı? Sansa Fuze dışında

bence clip+ seni flac dinlerken üzmez. :)

• iPod'un kendi müzik programıyla müzik dinleyip cihazın ses kalitesi çok iyi değil diyenleri anlamıyorum. iPodun kendi müzik programında ekolayzır bile yok! üç beş tane dandik kuntik presetleri kullanabiliyorsun sadece. Tabii ki ses kalitesini beğenmezsiniz. iPod Touch 4'ten, her alanda olduğu gibi müzik alanında da tam randıman alabilmek için buna uygun third party yazılımlar kullanmanız gerekir. Nedir bu?: EQu

İndirip ekolayzırı ayarlayın, bakın ipod'un ses kalitesi nasıl kendini aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

iPod'un kendi müzik programıyla müzik dinleyip cihazın ses kalitesi çok iyi değil diyenleri anlamıyorum. iPodun kendi müzik programında ekolayzır bile yok! üç beş tane dandik kuntik presetleri kullanabiliyorsun sadece. Tabii ki ses kalitesini beğenmezsiniz. iPod Touch 4'ten, her alanda olduğu gibi müzik alanında da tam randıman alabilmek için buna uygun third party yazılımlar kullanmanız gerekir. Nedir bu?: EQu

EQu gerçekten ses kalitesini ciddi manâda etkiliyor, ama resmen bataryaya işkence yapan bir uygulama. İnanılmaz şarj yiyor, FLAC müzik için kullandığım FLAC Player ve GoldenEar bile onun kadar yemiyor. EQu'nun yerine kullanılabilecek ve bataryayı üzmeyecek başka bir uygulama var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 27 Aralık 2011; 12:10:07 >

• quote:

iPod'un kendi müzik programıyla müzik dinleyip cihazın ses kalitesi çok iyi değil diyenleri anlamıyorum. iPodun kendi müzik programında ekolayzır bile yok! üç beş tane dandik kuntik presetleri kullanabiliyorsun sadece. Tabii ki ses kalitesini beğenmezsiniz. iPod Touch 4'ten, her alanda olduğu gibi müzik alanında da tam randıman alabilmek için buna uygun third party yazılımlar kullanmanız gerekir. Nedir bu?: EQu

indiriyorum şu an yazarım sonucu
  • Ben 1 seneye yakın süredir EQu kullanıyorum iPod Touch 4'te. EQu'nun ilk versiyonları evet çok şarj yerdi. Ama son versiyonla birlikte iOS 4.3.2'den 5.0.1'e geçtim hiçbir şekilde şarj problemim olmadı. Müzik listemi shuffle'a alıp ekranı kapatıp cebime atıyorum. 6 saat o şekilde çaldıktan sonra bile %50'den aşağıya inmiş olmuyor. EQu 1.2.3 versiyonunu indirin (son versiyon)

Brainwavz M2 kulaklık kullanıyorum (zaten ipodun orijinal kulaklıklarını açmadım bile hiç). EQu ile birlikte gümbür gümbür bass (abartmıyorum, titretiyor kulaklarımın içini) çok canlı tizler, ve vokalleri çok net duyuyorum. Metal müzik dinliyorum. iPod'da 300'ü geçkin uygulamam var ve kesinlikle favorim, en kullanışlı programım budur aralarında. Bu arada dinlediğiniz ses dosyası da önemli tabii. 320 kbps'den başka müzik atmadım iPod'un içine.

EQu'nun sonraki güncellemesinde umarım flac desteği de gelir. O zaman olay bitmiştir benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Aralık 2011; 13:37:08 >

• quote:

Ben 1 seneye yakın süredir EQu kullanıyorum iPod Touch 4'te. EQu'nun ilk versiyonları evet çok şarj yerdi. Ama son versiyonla birlikte iOS 4.3.2'den 5.0.1'e geçtim hiçbir şekilde şarj problemim olmadı. Müzik listemi shuffle'a alıp ekranı kapatıp cebime atıyorum. 6 saat o şekilde çaldıktan sonra bile %50'den aşağıya inmiş olmuyor. EQu 1.2.3 versiyonunu indirin (son versiyon)

Brainwavz M2 kulaklık kullanıyorum (zaten ipodun orijinal kulaklıklarını açmadım bile hiç). EQu ile birlikte gümbür gümbür bass (abartmıyorum, titretiyor kulaklarımın içini) çok canlı tizler, ve vokalleri çok net duyuyorum. Metal müzik dinliyorum. iPod'da 300'ü geçkin uygulamam var ve kesinlikle favorim, en kullanışlı programım budur aralarında. Bu arada dinlediğiniz ses dosyası da önemli tabii. 320 kbps'den başka müzik atmadım iPod'un içine.

EQu'nun sonraki güncellemesinde umarım flac desteği de gelir. O zaman olay bitmiştir benim için.

şarj normal müzikçalar kadar yiyor. program çok iyi sesler manyak oldu. ancak stabil değil. şarkı geçişleri ve takılmalar düzeltilmeli. aradabir de kapanıyor program. ama ses kalitesi olarak vazgeçilmezim olacak gibi. hep bundan dinlerim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 27 Aralık 2011; 22:12:55 >

• EQu işini iyi yapan ama üstteki arkadaşın da dediği gibi biraz sorunlu bir uygulama. Şarkı geçişleri çok yavaş, bazen listeyi açtığınızda tıkanıp kalıyor, arada bir kendi kendine kapanıyor ve en önemlisi kasıyor aleti, optimizasyonu düşük. Biraz önce Equalizer isimli bir uygulama yükledim, ilk izlenim olarak görsel açıdan EQu'dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Şu an Insanity's Crescendo dinliyorum, kendi yaptığım küçük bir ayar var. Az sonra aynı ayarla EQu'da dinleyeceğim, sonucu yazarım, muhtemelen iki uygulama arasında ses kalitesi açısında fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 27 Aralık 2011; 23:18:10 >
  • Monster turbine pro gold baya övülüyor, bir araştırın isterseniz bu kulaklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 29 Aralık 2011; 2:46:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.