Şimdi Ara

Ipod Touch 4.Nesil Batarya değişimi yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde 2.el bir İpod Touch 4 8 gb aldım. Cihazın pili iyi şuan ama 1 seneye ömrü iyice düşecektir. Bu cihazın pilini değiştiren ve memmun kalan var mı?

• Benim ipod'da öyle. Batarya eskisi gibi değil. Değiştirsem mi diye düşünüyorum.
  • Ben iki el bir ipod touch 4 nesil aldım; batarya iyi sayılır sanırım, sadece net'te 4.5 saat kadar dayanıyor.. Sıfırları 6 -7 saat falan gidiyordur herhalde?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 saat gitmesi zor gibi. 4.5 saat 2.el için çok güzel bir süre. Benim cihazım 2 saat gidiyordu.
  • Geçen bir video görmüştüm bulamadım şimdi.
    Cihazın pil değişimi ön çerçeve çıktıktan sonra gayet kolay herhangi bir lehim vs. gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Geçen bir video görmüştüm bulamadım şimdi.
    Cihazın pil değişimi ön çerçeve çıktıktan sonra gayet kolay herhangi bir lehim vs. gerekmiyor.

Sadece batarya filmini üç küçük lehimle sabitleniyor.
    Çok dikkatli yapmak gerek.. Servise versek, 70~80 lira ister sanırım?! Yedek batarya ne kadar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Geçen bir video görmüştüm bulamadım şimdi.

Sadece batarya filmini üç küçük lehimle sabitleniyor.
    Çok dikkatli yapmak gerek.. Servise versek, 70~80 lira ister sanırım?! Yedek batarya ne kadar acaba?

35-40 lira civarı gg'de. Ebaydan 5 dolara bulunabilir. Güvenilir bir telefoncu bulmak gerek hassas cihaz. Orijinal servisi 120 lira istiyor diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 Plus Ekran Değişimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben değiştirdim.Daha doğru ebay dan sipariş verdim burdaki bir telefoncudan değişme işlemini yaptırdım.Gayet memnunum.Ama bazı olumsuz durumlar da oldu tabi.
  • bende telefon almasaydım kesin değiştirirdim herlade 3 saat aktif kullanımda bitiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.