arkadaşlar ben ipod touch 4 almak istiyorum ve bu apple cihazlarda çok bilgim yok bu cihazın iyi veya kötü yönleri varsa beğendiğiniz yada bu gereksiz kötü olmuş dediğiniz veya para biriktir sony'nin kulaklık tarzında vb. alın diyebiliceğiniz önerebileceğiniz neler var? (bu cihazı %80 müzik %10 int. %uygulama olarak kullanacağım) -birde dosya muzık atma hakkında bilgi verirsenız.
quote:
Orijinalden alıntı: berkebasar
arkadaşlar ben ipod touch 4 almak istiyorum ve bu apple cihazlarda çok bilgim yok bu cihazın iyi veya kötü yönleri varsa beğendiğiniz yada bu gereksiz kötü olmuş dediğiniz veya para biriktir sony'nin kulaklık tarzında vb. alın diyebiliceğiniz önerebileceğiniz neler var? (bu cihazı %80 müzik %10 int. %uygulama olarak kullanacağım) -birde dosya muzık atma hakkında bilgi verirsenız.
4. jenerasyon yerine artık 5. jenerasyon almanı öneririm, şuan iPod Touch 4' ten pek memnun değilim açıkçası. Çünkü herşeyi yavaşladı iOS 6 ile birlikte, hızı çok düştü oyunlarda ve normal kullanımda bile. iPod touch 5. jenerasyon ve yanında uygun fiyatlı olarak Urbanears Plattan kulaklıklarını önerebilirim, daha üst düzey dersen Beats audio olabilir. Ben Solo kullanıcısıyım, Mixr da var.
Dosya müzik atma olayı iTunes adlı bilgisayar programından oluyor, aslında iPod' dan da satın alabilirsin ama elbette paralı ve orijinal parçalar. iTunes kullanmayı zamanla öğrenirsin.
iTunes Türkçe oldu artık ve her yeni sürümde kullanımı iyice kolaylaştırıldı. Sorun çekeceğini sanmıyorum.