Şimdi Ara

İpod Touch 4.nesil Samsung W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eylül ayında 5.nesil çıkacagı söyleniyor? dogru mu?

ve birde samsung w arasında kaldım.

pek fazla telefonla konuşan biri degilim fotografta fazla çekmem :))))

bana hangisini önerirsiniz?

samsung w mi ipod touch 4.nesil mi?

• cevap vericek yokmu acaba? :S
  • Eylül ekim gibi çıkması bekleniyo. Ben stabilliğinden dolayı iPod Touch 4.nesili tercih ederim.
  • İpod tuch ile galaxy w arasında nasıl kaldınız merak ediyorum?

Bir biriyle alakası olmayan iki cihaz, multi medya ve müzik için w touch a karşı tercih listesine koyulacak cihaz değil, ama, benim telefonlada işimi görsün, internetlede işimi görsün dersen belki, fakat sesi toucha göre çok sönük kalacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

İpod tuch ile galaxy w arasında nasıl kaldınız merak ediyorum?

Bir biriyle alakası olmayan iki cihaz, multi medya ve müzik için w touch a karşı tercih listesine koyulacak cihaz değil, ama, benim telefonlada işimi görsün, internetlede işimi görsün dersen belki, fakat sesi toucha göre çok sönük kalacaktır..

kardeşim şöyle kaldım. ipod touch alıp + ucuz küçük bir telefon taşırım diye düşündüm :))) hangisini almak daha mantıklı olur diye sormalıydım kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanov -- 30 Temmuz 2012; 19:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanov

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

İpod tuch ile galaxy w arasında nasıl kaldınız merak ediyorum?

kardeşim şöyle kaldım. ipod touch alıp + ucuz küçük bir telefon taşırım diye düşündüm :))) hangisini almak daha mantıklı olur diye sormalıydım kusura bakma :)

Estağfurullah,

Bana göre touch + ucuz telefon daha mantıklı geliyor, w kullanıyorum ve telefon olarak memnunum fakat müzik dinlemek için clip plus kullanıyorum, ayrıca touch W ye göre daha stabildir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipod Touch her konuda galaxy w'den üstündür bi sim özelliği yok işte. İki alet taşımak problem olmazsa Touch+telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    4. Nesil iPod Touch video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu şekilde söylemem gerekir malum ikisi de ayrı cihazlar biri samsung biri apple biri mp4 çalar medya oynatıcı yani diğeri bir telefon ve biri android biri ios ikisi arasında kalan biri önce şu soruları kendine sormalı bence:

Samsung Mu Apple Mi ?
    Yanında 1 Cihaz Taşıyıp Normal Performans Mı Yoksa 2 Cihaz Taşıyıp Yüksek Performans Mı ? (İPOD + TEL)
    Android'in Özgürlüğümü Yoksa İos'un Stabil İçeriğimi
    Android Market Mi ? App Store Mi ?

Kesinlikle kendine sormalısın bu soruları ama bence İpod Touch 4.Jenerasyon 32 GB Alman Hayırlı Olur ("kesinlikle 32 gb al eyer müzik ve çok oyun yükleyeceksen 8 gb lik versiyonun ancak 6,9 unumu ne kullanabiliyordum yanılmıyorsam. ")
  • teşekkürler yorumlar için

retina ekran ve ios nedeniyle galba ipod touch alacagım

merak ettigim şey neden 8gb ile 32gb arasında 300-350tl gibi büyük bir fiyat farkı var :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanov -- 2 Ağustos 2012; 23:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanov

teşekkürler yorumlar için

retine ekran ve ios nedeniyle galba ipod touch alacagım

merak ettigim şey neden 8gb ile 32gb arasında 300-350tl gibi büyük bir fiyat farkı var :S

Oda apple'nin sırrı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.