Şimdi Ara

iPod Touch 4'te GTA Vice City akıcı değil/oyundan atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım iPod Touch 4G 32GB, 3GB boş alanım var. Gta Vice city 10th anniversary yükledim. Oyun oynarken bazen akıcılığını kaybediyor. Ve az önce oyundan atma sorunu yaşadım üstelik kasmıyordu da 2 dakikadır, göreve gidiyordum. Sizde de bu tip sorunlar mevcut mu :/

• Güncel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Cihazım iPod Touch 4G 32GB, 3GB boş alanım var. Gta Vice city 10th anniversary yükledim. Oyun oynarken bazen akıcılığını kaybediyor. Ve az önce oyundan atma sorunu yaşadım üstelik kasmıyordu da 2 dakikadır, göreve gidiyordum. Sizde de bu tip sorunlar mevcut mu :/

katılıyorum, bendede sık sık yaşadığım sorun cihaz oyun konsolu gibi ama ram çok düşük bu yüzden oyunlardan atıyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

Cihazım iPod Touch 4G 32GB, 3GB boş alanım var. Gta Vice city 10th anniversary yükledim. Oyun oynarken bazen akıcılığını kaybediyor. Ve az önce oyundan atma sorunu yaşadım üstelik kasmıyordu da 2 dakikadır, göreve gidiyordum. Sizde de bu tip sorunlar mevcut mu :/

katılıyorum, bendede sık sık yaşadığım sorun cihaz oyun konsolu gibi ama ram çok düşük bu yüzden oyunlardan atıyor hep.

Yapılabilecek birşey yok mu bu duruma ya, her oyundan atsın gta dan atmasın bari..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

Yapılabilecek birşey yok mu bu duruma ya, her oyundan atsın gta dan atmasın bari..

bende deli oluyorum iphone 3gs oyunlardan atmazken ipod touch gibi bir cihazın atması deli ediyor insanı

• Bende de kasıyordu, sildim sinirden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.