Şimdi Ara

İpod Touch 4g 32gb Siyah Çok temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler blackberry curve 9220 almak istediğim için satıyorum ve isteyene en son sürüme güncelleyip içini tertemiz yapıpta verebilirim isteyene son sürüm jb yapıpta verebilirim. sadece paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum, ipod tertemiz arkasında ipod touchun olmazsa olmazı bi kaç çizik var ama asla büyük leke şeklinde çiziklerden yok. ön jelatininde dahil çizik yok tertemiz kullandım. bütün sene yurtta kalan kardeşim kullanıyordu onu oda yurtta kaldığı için hep evde bıraktı kullanılmadı bile. Eğer varsa aranızda yeni 0 veya az kullanılmış 2.el blackberry curve 9220si olan takasta yapabilriz. ipod'ta ne bi tıkanma ne bi kapanma olayı yok. normal şeklinde duruyor 32gb hafızası çok rahat kullanmanızı sağlıyor. kutusu ve şarj kablosuyla beraber verilecektir. yurt dışından ailemle getirttirdim.

İlgilenmek isteyen pm atabilir. imessage kullananlar için; ahmedfaruker@gmail.com burdanda teklif verebilirsiniz. mail için bu mail adresini kullanmıyorum mail atmassanız sevinirim. aklımdaki fiyat şuan 480 pazalığa açıktır. bb curve 9220 ile takas yapılır. şimdiden hayırlı olsun.

Alana jilbreak yaptiktan sonra PwnTunes uygulamasini bedavaya verebilirim. Yaklaşık fiyati 15dolar civariydi, tam hatirlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walker123 -- 1 Temmuz 2012; 15:46:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.