Şimdi Ara

iPod Touch 4G 8 GB mi? iPod Touch 3G 32 GB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorum başlıkta da belirttiğim gibi 4g 8 gb mi, 3g 32 gb mi.
    Kendime sorduğumda şöyle bir cevap alıyorum kendimden :) "8 gb sana yetmez, doldurursun diskografileri,atarsın uygulamaları oyunları. Ama 4g daha iyi. off napsam??"
    ----"ee o zaman git 4g 32 gb al kardeşim aaaa" tarzı cevaplar alabilirim fakat maddi yönden bu kadarına el vermekte :)
    Bir yol gösterirseniz pek bi memnum kalacağım dostlar :)

• 0 3G bulman kolay olmayacaktır. 0 4G 8G almaktansa temizinden 2. el 4G 32 GB bulmaya bak. :D Ama kesinlikle 4G derim.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Cüzi bir fiyata temiz 3g 32 gb buldum. 4g de yeni çıktı şimdiden 32gb olanının 2. elini bulmaz pek kolay olmaz. O zaman tek çare beklemek olacak.
  • Sonradan pişman olmak yerine beklemek iyidir.
  • Senin için makinede kamera olması önemliyse ve maddi yönden sıkıntın varsa 5.nesilin çıkmasını bekle ve ikinci el 4. nesil 32 GB al derim. ben bekleyemem zaten kamera olması da önemli değil dersen 4. nesil 8GB almaktansa 3.nesil 32 GB almak daha mantıklı. sen de söylüyorsun 8GB yetersiz.
  • ben de aynı kararı vermeye çalışıyorum. benim için kamera gerekli değil. fakat çok video izliyorum ve 4. nesilin ekran kalitesi çok daha iyi. bir de 4'te gyroscope var. acayip zevkli oyunlar var gyroscope ile kontrol edilen. fakat fiyat farkı çok fazla
  • 4g 8 gb al keyfine bak. Eger album hastasi degilsen uygulama yonunden her turlu yeter. Dizi vs izlersende sorun degil. 2 gb 1 sezon at izle. Uygulamalarin 2 gb tutsa geri kalanda muzik video cekim vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaslar
    Artık bir iPod touch 4g 32 gb sahibiyim hatta bu cevabı iPod ile yazıyorum:) cevap yazan arkadaşların dediği gibi iPod touch 4g bambaşka bir şey. Sürümü de 4.1mis sansliyim:) o zaman başka bir soru: sizce en iyi converter hangisi, daga dogrusu videoları mp4 yapmak için hangi programı kullaniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone
    4g 8 gb al keyfine bak. Eger album hastasi degilsen uygulama yonunden her turlu yeter. Dizi vs izlersende sorun degil. 2 gb 1 sezon at izle. Uygulamalarin 2 gb tutsa geri kalanda muzik video cekim vs

Eğer oyunda oynayacaksa oyunlar nolacak hocam..Yeni çıkan kaliteli oyunların boyutları 450-500 mb'dan aşağı değil.
  • 4g.
  • gyroscope ilk defa duydum, bende touch 4 var güzel bir oyun adı verinde test edelim
  • 4g 32 gb ıle en ıyı secımı yapmıssınız.bende 4g 8gb baktım ama yenı cıkan oyunlar 500mb boyutunda.10 tane oyun yuklesem bıraz da muzıkle 8gb yetmeyecek.bende bırıyle anlastım yarın 3g 32 gb alıyorum 300 tl ye.en azından hafızasından yana sorun yasamam dıye dusunuyorum.ama en ıyısı 4g 32 bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

gyroscope ilk defa duydum, bende touch 4 var güzel bir oyun adı verinde test edelim

Rage,Real Racing 2, N.O.V.A. 2 ilk aklıma gelenler.
  • versiyon şans işi mi? bakamıyor muyuz orada?
  • Cihazı PC ye bağlayıp, iTunes ile aktif etmeden göremezsin versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Cihazı PC ye bağlayıp, iTunes ile aktif etmeden göremezsin versiyonu.

Hangi versiyon şu an için daha iyi ya da daha avantajlı bir fark mı versiyonlar arasında?
  • Sanırım en sonuncuyu yüklemekten başka şansın yok.
  • Merhaba arkadaşlar...
    Kız arkadaşımın mp3 ü bozuldu ve bende sevgililer gününde ipod touch 4g 8gb almayı düşünüyorum sizce bir bayan için ne kadar kullanışlı hoşuna gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akablackbid
    Merhaba arkadaşlar...
    Kız arkadaşımın mp3 ü bozuldu ve bende sevgililer gününde ipod touch 4g 8gb almayı düşünüyorum sizce bir bayan için ne kadar kullanışlı hoşuna gider mi ?

Daha iyi bir alternatif düşünemiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.