Şimdi Ara

Ipod Touch 4g Bilgisayardan Uygulama Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz JB'li. ITunes'dan sync apps dediğimde önceki uygulamalar siliniyor sadece Itunes'a bilgisayardan attığım uygulamalar yükleniyor. Eski uygulamaları silmeden ITunes'dan nasil yeni uygulamalar yükleyebilirim ?

• Çözümü buldum aynı sorunu yaşayabilecek olan arkadaşlar için paylaşayım. ITunes'dan uygulamayı yüklemeden önce File>Transfer Purchases from "***'s seçeneğine tıklayın. ITunes cihazdaki uygulamaları tek tek bilgisayarınıza atacak. Library>Apps seçin bilgisayarınızdan atmak istediğiniz uygulamaları ITunes'a sürükleyin. Daha sonra devices>***'s Ipod>Apps kısmına gelin. Sync Apps seçeneğini işaretleyin sonra cihazınızda olmasını istediğiniz uygulamaları tek tek seçin ve Apply deyin.
  • Çok sağol Hocam aynı sıkıntıyı bende çekiyordum.Birazdan deneyeceğim.
  • Hocam denedim ama bi sıkıntım var cihazın iTunes de içinde apps sekmesine tıklıyorum uygulamayı atıyorum içine sync ediyorum üstte iPod sync is complete. OK to disconnect. diye bi yazı geliyor ve cihazın içine atılmıyo yardımcı olursan sevinirim
  • önce ITunes'da Transfer Purchases from Ipod seç. sonra ITunes'da cihazdan apps'e girme soldan library'den apps'e gir. bilgisayardan uygulamaları sürükle oraya. Sonra ITunes'da cihazdan apps'e gir uygulamaları seç tek tek ve apply seç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.