Şimdi Ara

iPod touch 4G için şarj cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iPod touch 4G için şarj cihazı satın almak istiyorum.Bilgisayardan şarj etmek çok uzun ve sıkıcı bir iş.Bunun için size birkaç tane sorum var.

1) iPod touch 4G için iPhone'un kutusundan çıkan şarj cihazından alsam sorunsuzca, iPod'u hiçbir şekilde bozmadan, dokunmatiğine zarar vermeden şarj eder mi?

2) Eğer ederse ben orjinal şarj aleti nereden alabilirim?

• güncel
  • bende ipod touch 2g var. şarj için orijinal aparat almadım. evde usbyi şarj aletine çeviren bi aparatım var(sanırım daha önce kullandığım mp3 çalar için almıştım). onu kullanıyorum yani, fotoğrafı da aşağıdakine benziyor. bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. bunun gibi bir aparat işini görür. ama orijinalini alacaksan da iphoneunkiyle rahatlıkla şarj edebilirsin. nereden alabileceğini bilmiyorum. sanal mağazaları bir araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuaMma*

bende ipod touch 2g var. şarj için orijinal aparat almadım. evde usbyi şarj aletine çeviren bi aparatım var(sanırım daha önce kullandığım mp3 çalar için almıştım). onu kullanıyorum yani, fotoğrafı da aşağıdakine benziyor. bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. bunun gibi bir aparat işini görür. ama orijinalini alacaksan da iphoneunkiyle rahatlıkla şarj edebilirsin. nereden alabileceğini bilmiyorum. sanal mağazaları bir araştır.

Orjinal olmasi tercihimdir.Ama internetten almak istemiyorum.Acaba Teknosa'da yada Turkcell'de bulabilir miyim? Acaba orjinalinin fiyati ne olur? Birde orjinal olup olmadigini nasil anlarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel arkadaslar lutfen cevap bekliyorum

• İphone orjinal şarj aleti kullanırsanız bir problem olmaz zira ben daha önce bununla ilgili tecrübe yaşadım. İsterseniz sıfır iphone kutumda şarj aleti mevcut satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanBilgisayar

İphone orjinal şarj aleti kullanırsanız bir problem olmaz zira ben daha önce bununla ilgili tecrübe yaşadım. İsterseniz sıfır iphone kutumda şarj aleti mevcut satabilirim.

iyi olurdu ama turkcell'de teknosa'da veya vodafone'da bulabilir miyim? eger bulabilirsem orjinal olup olmadigini nereden anlayabilirim? birde kac liraya almaliyim :D k.bakma cok soru sordum ama merak ediyorum.tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz yerlerde orjinalini bulabileceğinizi sanmıyorum, anca farklı markalar adı altında şarj cihazı satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanBilgisayar

Bu tarz yerlerde orjinalini bulabileceğinizi sanmıyorum, anca farklı markalar adı altında şarj cihazı satarlar.

Peki sen nerden ne kadara almistin? ben orjinalini nerde bulabilirim?

• Ben satıyorum orjinalini. Orjinal iphone kutumdan çıkan sıfır mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.