Şimdi Ara

Ipod Touch 4th gen. çıkış tarihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten araştırdığım kadarıyla genel olarak 2010 sonbaharı ve de pcnet us'de de sanırım Eylül olarak gördüm. Yeni çıkması planlanan ipod touch hakkında herhangi bir bilgisi olan( ek özellik, donanımsal eklemeler) ve tam olarak çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

ipod'um bozulduğundan yeni birşey almayı planlıyorum araştırdığım kadarıyla Ipod Touch 3g 32gb alıcam ve müziksiz zor yaşayan bir insanım. Merak ettiğim beklemeye değip değmeyeceği.

• iPod Touch 4 ün çıkacağı daha duyurulmadı bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaSTiEsTR
    iPod Touch 4 ün çıkacağı daha duyurulmadı bile.

+1 daha tanitilmadi bile, once bir tanitilsin , tanitildiktan 1 - 2 gun sonra dogubanka gelir:). Yeni nesil itouch da kamera olucak deniyor ama kesin bilgi yok
  • arkadaslar tanıtılmasına gererk yok ıpod touch her her yıl degısmeksızın eylul ayında yenılenıyor bu sekılde devam edecek ancak bu tarıh sadece amerıka bırlesık devletlerı ıcın gecerlı cunku apple abd ıcındekı kıtleyı doyurmadan baska ulkelere kesınlıkle mal vermıyor hele turkıye gıbı 3.dunya ulkelerı en az 3 aylık bır gecıkmeyle ancak urun temın edebılıp satıs yapıyor durum budur
  • Yilbasindan once tr den almak zor yani
  • Radyo olmazsa benım ıtouchu yenılemıcem anasını satım çinliler bıle radyo+tv koyuyo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.