Şimdi Ara

Ipod Touch 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ipod touch almak istiyorum. Ipodlarda internet olayı nasıl oluyor? Sadece wifi üzerinden mi?

• Evet wifi üzerinden bağlanabiliyorsun . Eğer imkanın varsa telefonunu router olarak kullanıp ipod dan internete girersin yolculukta falan . Bu arada alacağın zaman bana da bi pm atarsan iyi olur ben de almak istiyorum da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çare wifi.. o kadar bekledik 3gli ipod çıksın diye ama apple işte
  • iboocum kullanıcısına yanıt
    Hafız 3g li olunca sim kartı da mı oluyordu? Yani GSM den mi baglanıyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Hafız 3g li olunca sim kartı da mı oluyordu? Yani GSM den mi baglanıyordu ?

evet ipadlerdeki 3g ve 4g secenekleri gibi sim takip operatorden internete baglaniyoruz

Kardeş 3g veya 4g ipod 'a yapılsaydı iphone dan bi farkı olmazdı ki iyi ki olmamış bu olması gereken eksiklik bence :D bide ona 2000 saymayalım burada
  • quote:

Kardeş 3g veya 4g ipod 'a yapılsaydı iphone dan bi farkı olmazdı ki iyi ki olmamış bu olması gereken eksiklik bence :D bide ona 2000 saymayalım burada

3 gli ipod olsa 2000 lira veririm ben hocam ipod 5 in tasarimi iphone 5den daha iyi bence jailbreak ile ipad 1 e telefon ozelligi kazandirilmisti ipodlarda da olur bence (3gli model olursa tabi) tek sorunumuz hoparlor tabi kulaga goturmek yerine bluetooth kulaklikla konusuruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kardeş "socblue" i araştırmalısın hatta youtube'a "socblue ipod 5" diye arattır :)
    Aynı zamanda IPhone Lite'ı unutma :) onun tasarımını begenirsin bence yani onu bekle
  • quote:

Aynı zamanda IPhone Lite'ı unutma :) onun tasarımını begenirsin bence yani onu bekle

hocam yanlis konuya geldik ama buyuk ekran istiyorum sadece :) eylul ayina dogru alicam telefonu iPhone lite da tanitilir ancak ulkemizde lite olmaz 1300den asagi girmez pazara ama yinede bekleme listemde o cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.