Şimdi Ara

Ipod Touch 5 cam çatlağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu akşam ipod 5 kolumda loop ile birlikte takılıyken kendiliğinden loop'tan ayrıldı ve yere düştü. yere düşünce ekranın bi kısmı çatladı. acaba göndersem garanti kapsamında yapılır mı? yapılmazsa apple servis bunun için ne kadar ücret talep eder fikriniz var mı?
    çağrı merkezini arayamadım şu an çalışmadıkları için. ama içime dert oldu gözüm gibi bakıyordum...
    teşekkürler.

• Loopun böyle bir sorun yaratacağına o kadar emindim ki hiç kutusundan çıkarmadım. Gerçi iPod dışında her şey kutuda olduğu gibi duruyor.

Sanmıyorum garantiye gireceğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 30 Ocak 2015; 21:23:22 >
  • Hocam cevap için teşekkürler.
    Geçtiğimiz hafta randevu aldım ve cihazı götürdüm. Bir defaya mahsus değiştireceklerini söylediler. Allah'a şükür sıkıntı yaşamadım ve cihazı komple değiştirdiler.
    Bir daha loop'u ben de asla kullanmam.
    Değiştirmeleri istisnai bir durum olabilir, o yüzden yaşadığımı yaşamamak için herkese tavsiyem de loop ile birlikte kullanılmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

Hocam cevap için teşekkürler.
    Geçtiğimiz hafta randevu aldım ve cihazı götürdüm. Bir defaya mahsus değiştireceklerini söylediler. Allah'a şükür sıkıntı yaşamadım ve cihazı komple değiştirdiler.
    Bir daha loop'u ben de asla kullanmam.
    Değiştirmeleri istisnai bir durum olabilir, o yüzden yaşadığımı yaşamamak için herkese tavsiyem de loop ile birlikte kullanılmaması.

Halletmenize sevindim, umarım bir daha sorun yaşamazsınız, güle güle kullanın. : )
  • teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İPhone 13 arka cam hasarı
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.