Bildirim
İpod touch 5.nesil.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: applem26
quote:
Orijinalden alıntı: K I R M I Z I
Amerika da arkadaşım var ondan getirmesini rica edicem.Fakat amerikada ne zaman çıkıyor 5.nesil ipod touch?
preorder da october ekim yazıyor
Eylül 26 da Türkiye ye dönüş yapıcak.Kaçırdık ozaman. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Amerika da arkadaşım var ondan getirmesini rica edicem.Fakat amerikada ne zaman çıkıyor 5.nesil ipod touch?
Eylül 26 da Türkiye ye dönüş yapıcak.Kaçırdık ozaman.
artık buradan alırsınız bende seneye haziran gibi almayı düşünüyorum hem fiyatları da iyice düşer bu arada 4s bana yeter :D
4s varsa daha niye aliyorsunuz hocam. İsraf olur
Mesela ben de ipod touch 4 var ben alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
quote:
quote:
quote:
Eylül 26 da Türkiye ye dönüş yapıcak.Kaçırdık ozaman.
artık buradan alırsınız bende seneye haziran gibi almayı düşünüyorum hem fiyatları da iyice düşer bu arada 4s bana yeter :D
4s varsa daha niye aliyorsunuz hocam. İsraf olur
Mesela ben de ipod touch 4 var ben alabilirim.
ahahah ama yeni çıkan itouch gerçekten güzel 4s aldığım için 5 alamam artrık kendimi yeni touchlarla avutucam :D bir de türkiyeye kırmız renk ve ucuz gelse süper olacak ama ucuz olmayacak ilk başta bence
en iyi yurt dışından getirenlerden almak. mesela ben ipod touch 4g çıktığı ay abd'den gelen forumdan bir arkadaşdan 450 tl'ye aldım. O zaman ki apple store fiyatı 375 tl idi. +75 tl kar koymuştu. Olsun ama o sıralar Türkiye'de ipod'un "i"'si bile yoktu. Bir kaç ay sonra mağazalar satmaya başladı ve 575-600 tl fiyat biçmişlerdi. Tek farkı onların 2 yıl garantisi bizimkinin ise uluslararası olduğu için 1 yıl. 2 sene oldu aha alalı 1 tane ya 1 tane sorunu yok cihazın. Kullanmasını bildikten sonra bu apple ürünleri bozulmuyor arkadaş. Ne tuşunda bir şey var ne de kasasında. Ön camı desen 1 çizik bile yok 2 sene oldu. Helikopterlerde kullanılan özel camlardan var diyorlardı doğruymuş meğer.
-
5.nesil fiyatları uçuk..amaç sadece mp3 dinlemekse o paralara çok manyak cihazlar var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hypnoz
5.nesil fiyatları uçuk..amaç sadece mp3 dinlemekse o paralara çok manyak cihazlar var..
ipod'a mp3 player demek haksızlık olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPoda degil ipod toucha mp3 demek haksizlik olur ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pastörize
quote:
Orijinalden alıntı: hypnoz
5.nesil fiyatları uçuk..amaç sadece mp3 dinlemekse o paralara çok manyak cihazlar var..
ipod'a mp3 player demek haksızlık olur.
ben ses anlamında demiştim ama yinede haksızlık etmeyelim touch efendiye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X