Şimdi Ara

İpod Touch 5 vs İpad Mini vs Netbook+mp3/mp4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler ablalar beyler bayanlar yaklasik 800 tl. Butcem var ve yukarida yazdigim gibi İpod Touch 5 İpad Mini ve Netbook+normal bi mp3 mp4 arasinda kaldim.Oyun muzik agirlikli kullanirim hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrica farkli onerilerde bulunabilirsiniz simdiden tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinde hiç bilgisayar yoksa, "ara sıra bilgisayara işim düşüyor, ödev neyim yapmak istiyorum" diyorsan netbook+mp3. Çünkü diğerleriyle, bir bilgisayarın zorunluluk olduğu durumlarda tıkanıp kalırsın. Bilgisayarın yoksa onlar lükse kaçar.

"Bilgisayar gibi bir şey lazım; ama genelde feysbuk meysbuk takılıyorum, oyun oynayıp mp3 dinliyorum" diyorsan ipad mini. Çünkü ipad mini hem internette gezinme hem oyun oynama hem müzik dinlemene ilaç.

Elinde zaten bilgisayar varken, üstelik notebook tarzı bir şeyse ve sen daha çok portatif bir şey olsun, mp3 dinleme ağırlıklı kullanacağım diyorsan ipod touch. Çünkü ipad mini'yi sabah akşam ceketinin, paltonun, pantolonunun cebine atıp müzik dinleyemezsin, kalırsın öyle.
  • Yatili ogrenciyim ipad alirsam 3g hat almam. Yatili oldugum icin notebook vs yanimda yok (s3) kullanicisiyim ona gorede soyleyebilirsiniz

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: bascagri

Abiler ablalar beyler bayanlar yaklasik 800 tl. Butcem var ve yukarida yazdigim gibi İpod Touch 5 İpad Mini ve Netbook+normal bi mp3 mp4 arasinda kaldim.Oyun muzik agirlikli kullanirim hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrica farkli onerilerde bulunabilirsiniz simdiden tesekkurler :)

ödev yapacaksan netbook almalısın ipod için de zaten s3 var demişsin ipod mini kurtarır seni bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bascagri

Abiler ablalar beyler bayanlar yaklasik 800 tl. Butcem var ve yukarida yazdigim gibi İpod Touch 5 İpad Mini ve Netbook+normal bi mp3 mp4 arasinda kaldim.Oyun muzik agirlikli kullanirim hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrica farkli onerilerde bulunabilirsiniz simdiden tesekkurler :)

yanımdan ayırmam dersen ipod , ipod olmaz büyük ekran olsun dersen ipad .hiç pc yoksa sende netbook .sahsen ben ipad mini derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    4. Nesil iPod Touch video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.