Şimdi Ara

IPod Touch 5G (ALINACAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IPod Touch 5g i en uygun nasıl bulabilirim beyler. Yardımcı olun lütfen ya mundar oldum :D (2 tane alacağım)

• 2 tane olmasa da olur beyler ulaşırsanız sevinirim , facebook.com/burak.bezek.7
  • Ayrıca Kırmızı renkli olanları da hararetli şekilde arıyorum , bilgisi olan lütfen ulaşsın
  • Bildirğiniz uygun fiatlı varsa link de atın ya la !
    GÜNCEL!
  • GÜNCEL
  • Kullanıcı değişikliği; Artık bu profildeyim ..
  • güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64gb satmayı düşünenler de hararetli bi şekilde pm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbezek -- 23 Temmuz 2013; 3:56:32 >
  • Güncel
  • Sahibindende var 750tlye Bilkom garantili temiz... İstanbuldan ilan

• furky86 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum ama şuanlık bana göre degil 750 tl :)
  • I'm here !

• Bugün bi Doğubank'a bakayım dedim(Normalde nefret ederim esnaflar sağolsun) . "Apple Ipod" diye bi mağaza vardı girişte solda oraya sordum adam 750 dedi. Sonra sorasım gelmedi tüm dükkanları dolaştım ama sormadım. Doğubank'tan çıkıp Sirkeci Tren Garı'na doğru yürüdüm ve kokoreççinin yanındaki dükkana uğrayıp sordum adam ilk başta "780 " dedi sonra afalladı "800 den başlıyor " dedi . Böyle esnaflar daha çok bekler . Tavsiye: Gold,Media Markt , Teknosa, Vatan gibi yerlerden alalım sonları gelsin şunların

• Dükkanıma bakabilirsin.
  • Sıfır cihazı Haziran'da 600'e satıyordum keşke açmasaydım
  • Gittigidiyor/Sahibinden'i sıkı takip edin hocam. Ben 575'e 2 haftalık bilkom garantili cihaz bulup aldım Sahibinden'den. Buralardaysa satan arkadaş, tekrardan teşekkür etmek lazım ona da, sıfır alsam bu kadar olurdu sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.