Şimdi Ara

ipod touch 5g alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyun meraklısıyımdır ben ipod touch alırsam beni 2 yıl götürürmü yani o zamana kadar bildiğiniz modern combat 6 falan çıkar çalıştırırmı ozamanki oyunları ? olmazsa nexus 4 alacam ne diyorsunuzu ?

• Su an ipod touch 5 in calistiramadigi oyun yok. 4. nesil kullanmis biri olarak soyluyorum tek sorun yasadigim oyun Nba 2k13 ve Gta Vice City idi. Diger butun oyunlri yag gibi oynatiyordu.
    iPod touch bildigim kadariyla 2 senede bir cikiyor yani 2 sene boyunca en iyi media player a sahip olacaksiniz tabii Apple surpriz yapmazsa.

Oyunlara gelince teknoloji risk isidir. Su an en iyi cihazi alsaniz dahi 2 sene sonra ne olacagi bilinmez. Belki cok onemli bir ozellik veya cok agir grafikli bir oyun gelecek ve sizin cihaziniz sahip olmayacak.

Diyecegim o ki ben 2 ay icersinde iPod touch 5 almayi dusunuyorum zaten 4. Nesil i satmamdaki asil amac buydu.
    Yerinizde olsaydim (hotspot bir cihazim varsa eger) iPod touch u hic dusunmeden alirdim.
    Hotspot cihziniz yoksa eger ve evde Wifi bulunmuyorsa iPod bir hictir bunu da belirteyim.
    Vatan Computer da 760tl ye dusuyor haftasonu, yanina Galaxy Y alirsaniz eger 1100tl ye ipod touch + Galaxy young a sahip olabilirsiniz.

Edit; ya da ikinci el iPhone 3S alinabilir. Bu daha mantikli gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 1 Mayıs 2013; 18:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
    1100tl ye ipod touch + Galaxy young a sahip olabilirsiniz.

İkinci el 3GS demişsin de, o 1100 liraya 3GS değil; İkinci el, Türkiye garantili, tertemiz 16 GB 4S bile alabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

İkinci el 3GS demişsin de, o 1100 liraya 3GS değil; İkinci el, Türkiye garantili, tertemiz 16 GB 4S bile alabilir bence

Hocam 1100tl ye ipod touch 5g (750TL) ve 2. el 3GS diye dusunmustum. iPhone 4 lerin fiyati o kadar inmedi sanirim? 3Gs yi 350-400 arasi hesapladim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Hocam 1100tl ye ipod touch 5g (750TL) ve 2. el 3GS diye dusunmustum. iPhone 4 lerin fiyati o kadar inmedi sanirim? 3Gs yi 350-400 arasi hesapladim.

Evet haklısın. Ben yanlis anladim.
    Sen "iPod+Galaxy ya da sadece 3GS" dedin zannettim.

3GS fiyatın doğru. Yurtdisi kayitli temiz 4'ler 700-750 lira civarı.
    Aynı durumdaki 4S'ler ise 850-900.

Bu arada, bütün performans testlerinde iPod Touch 5 ile iPhone 4S'in performansı hemen hemen aynı gozukuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.