Şimdi Ara

iPod Touch 5G çıkacak haberleri doğru mu? Yoksa şuan 4G almak mantıklı mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 haftadır makalelerde yazılarda iPod ve iPhone 5G 'nin bu sene cıkacagı söyleniyor. Tabiiki yine sonbahar dönemine denk gelir Apple'ın işleri.
    Haziran ayında iPod 4G 32GB almayı planlıyordum ama suan kararsızım. 5G cıkması beklenen bir şey mi yoksa gerçekten cıkacak mı? Apple cıkarılacagını açıklamış ise şuan almak mantıksız gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

1-2 haftadır makalelerde yazılarda iPod ve iPhone 5G 'nin bu sene cıkacagı söyleniyor. Tabiiki yine sonbahar dönemine denk gelir Apple'ın işleri.
    Haziran ayında iPod 4G 32GB almayı planlıyordum ama suan kararsızım. 5G cıkması beklenen bir şey mi yoksa gerçekten cıkacak mı? Apple cıkarılacagını açıklamış ise şuan almak mantıksız gibi

ger.ekten çıkacak hatta 4 ekimde çıkacak daha 6 ay var beklemek mantıksız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

1-2 haftadır makalelerde yazılarda iPod ve iPhone 5G 'nin bu sene cıkacagı söyleniyor. Tabiiki yine sonbahar dönemine denk gelir Apple'ın işleri.

bu haberin doğruluğu nereden geliyor peki? 6 ay bile olsa yeni jenerasyondaki yenilikleri beklemek daha mantıklı olmalı.. :/ 6 ay sonra cıkınca basımızı duvarlara vurucaz

• peki yeni ipod un fiyatı ne oluyor?şuankinden pek bi fark oluyor mu?bende alıcam yakın zamanda inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

peki yeni ipod un fiyatı ne oluyor?şuankinden pek bi fark oluyor mu?bende alıcam yakın zamanda inşallah

Fiyatı eskisiyle aynı oluyor. 4.nesil 32GB 299$ ise 5.nesil 32GB'da 299$ oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

bu haberin doğruluğu nereden geliyor peki? 6 ay bile olsa yeni jenerasyondaki yenilikleri beklemek daha mantıklı olmalı.. :/ 6 ay sonra cıkınca basımızı duvarlara vurucaz

bu haberin doğruluğu apple dan geliyor 4 ekimde çıkartacaklar .nerden biliyorsunuz yeni jenarasyonda yenilikler geleceğini örnek iphone 4s 5 bekliyorduk 4s çıktı.6 ay sonra başımızı duvara vuracaksak almanın anlamı ne ipod touch 1 g alınca 2g çıkar başımızı duvara vururuz 2 g alırız 3g çıkınca başımızı duvar vururuz 3g alınca 4g çıkınca başımızı duvara vururuz 4g alında 5g çıkınca başımızı duvara vururuz bence hiçte başımızı duvara vurmayız

• Asparagas . Apple'dan açıklama gelmedikçe inanmayın ! ! !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhun1453

Asparagas . Apple'dan açıklama gelmedikçe inanmayın ! ! !

ben de bu düşünce içerisindeyim nedense.. Doğruluğu kanıtlanamıyor? Apple' ın yaptıgı bir acıklama kaynağı göremedim bulamadım ben..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyhun1453

Asparagas . Apple'dan açıklama gelmedikçe inanmayın ! ! !

ben de bu düşünce içerisindeyim nedense.. Doğruluğu kanıtlanamıyor? Apple' ın yaptıgı bir acıklama kaynağı göremedim bulamadım ben..

ama her zqman 4 ekimde çıkarırılar ama steve jobs un ölümü nedeniyle çıkamadı ama şu ana kadar 4s hariç bütün iphone lar 4 ekimde çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.