1-2 haftadır makalelerde yazılarda iPod ve iPhone 5G 'nin bu sene cıkacagı söyleniyor. Tabiiki yine sonbahar dönemine denk gelir Apple'ın işleri. Haziran ayında iPod 4G 32GB almayı planlıyordum ama suan kararsızım. 5G cıkması beklenen bir şey mi yoksa gerçekten cıkacak mı? Apple cıkarılacagını açıklamış ise şuan almak mantıksız gibi
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
1-2 haftadır makalelerde yazılarda iPod ve iPhone 5G 'nin bu sene cıkacagı söyleniyor. Tabiiki yine sonbahar dönemine denk gelir Apple'ın işleri. Haziran ayında iPod 4G 32GB almayı planlıyordum ama suan kararsızım. 5G cıkması beklenen bir şey mi yoksa gerçekten cıkacak mı? Apple cıkarılacagını açıklamış ise şuan almak mantıksız gibi
ger.ekten çıkacak hatta 4 ekimde çıkacak daha 6 ay var beklemek mantıksız bence
quote:
Orijinalden alıntı: DjSemiH1
quote:
bu haberin doğruluğu nereden geliyor peki? 6 ay bile olsa yeni jenerasyondaki yenilikleri beklemek daha mantıklı olmalı.. :/ 6 ay sonra cıkınca basımızı duvarlara vurucaz
peki yeni ipod un fiyatı ne oluyor?şuankinden pek bi fark oluyor mu?bende alıcam yakın zamanda inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
peki yeni ipod un fiyatı ne oluyor?şuankinden pek bi fark oluyor mu?bende alıcam yakın zamanda inşallah
Fiyatı eskisiyle aynı oluyor. 4.nesil 32GB 299$ ise 5.nesil 32GB'da 299$ oluyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DjSemiH1
quote:
bu haberin doğruluğu nereden geliyor peki? 6 ay bile olsa yeni jenerasyondaki yenilikleri beklemek daha mantıklı olmalı.. :/ 6 ay sonra cıkınca basımızı duvarlara vurucaz
bu haberin doğruluğu apple dan geliyor 4 ekimde çıkartacaklar .nerden biliyorsunuz yeni jenarasyonda yenilikler geleceğini örnek iphone 4s 5 bekliyorduk 4s çıktı.6 ay sonra başımızı duvara vuracaksak almanın anlamı ne ipod touch 1 g alınca 2g çıkar başımızı duvara vururuz 2 g alırız 3g çıkınca başımızı duvar vururuz 3g alınca 4g çıkınca başımızı duvara vururuz 4g alında 5g çıkınca başımızı duvara vururuz bence hiçte başımızı duvara vurmayız