Şimdi Ara

iPod Touch 5g Pil Dayanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPod'u alalı 2-3 gün oldu.Pili ne kadar gidiyor diye bir test yapıyım dedim.8 saat video, 40 saat müzik diyordu.Aşağıda resim var yaklaşık 7 saat kullanmışım.Bu süre içinde programlar/oyunlar yükledim, müzik dinledim, gmail twitter vs(20 saat bekleme süresinde en fazla 8-8.30 saat wifi açıktı).Merak ettiğim konu şu.Pil dayanıklığı nasıl?Yani sizde de böyle mi, yoksa iyi bile dayanmış mı, yoksa kısa mı?Çünkü bana biraz kısa geldi 6 saat 50 dakikaya pilinin bitmesi.Bu resmi çektikten 10 dakika sonra filan tvyo'dan video açılırken kapandı.Sizde paylaşırsanız deneyimlerinizi pil nasıl gidiyor(hatta resimle olursa daha iyi olur), az çok diğer kullanıcılarında bilgisi olur.

PS:iOS Son sürümde.

iPod Touch 5g Pil Dayanıklığı

•  iPod Touch 5g Pil Dayanıklığı

iOS 6.1.2
  • Keşke bu kullanım süresinde ne yaptığınızıda yazsaydınız.Müzik mi dinlediniz, oyun mu oynadınız, tahminen ne kadar süre wifiye bağlıydı gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orenen

Keşke bu kullanım süresinde ne yaptığınızıda yazsaydınız.Müzik mi dinlediniz, oyun mu oynadınız, tahminen ne kadar süre wifiye bağlıydı gibi...

Cihaz süre boyunca Wi-Fi'a bağlı idi.. Hatırlayamadığımdan yazmadım; ancak rutin olarak TuneIn hoparlörden radyo 2-3 saat, mailler-internet kullanımı 2-3 saat, oyun 2-3 saat şeklinde geçiyor şarjı cihazımın.
  • Bariz bir şekilde bir sorun var gibi gözüküyor, bende.Bugün şu 8 saat video olayını deneyeceğim 8 saati çıkarırsa derin bir oh çekip yoluma devam edeceğim.Çıkarmazsa da ne yapabilirim bilmiyorum.
  • Ekran parlaklığınız, ekran kapalı kalma süresi, arka planda çalışan uygulamalar vs. gibi etmenler de var şarja etki eden. Ben de standart bu değerleri almıyorum. O gün öyle denk geldi ekran resmini aldım.
  • Evet az önce ipod kendini kapatarak, video testi bitmiş bulunuyor 6 saat 4 dakika video performansı.Ekran parlaklığı yarısında, ses %65'teydi ve hoparlördendi başka hiçbirşey açık değildi wifi bluetooth veya arka planda bir uygulama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPod Touch Bağlantı sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orenen

Evet az önce ipod kendini kapatarak, video testi bitmiş bulunuyor 6 saat 4 dakika video performansı.Ekran parlaklığı yarısında, ses %65'teydi ve hoparlördendi başka hiçbirşey açık değildi wifi bluetooth veya arka planda bir uygulama.

Alalı 2-3 gün oldu demişsiniz, daha bataryası açılmamıştır süre geçince daha iyi olur
  •  iPod Touch 5g Pil Dayanıklığı

Sabaha kadar TuneIn Radio açık kalmış, tahmini 9 saatlik süre TuneIn'den kaynaklanıyor. Hoparlörden iki ya da üç çizgide dinliyordum uyuyakalmışım nette gezerken.
  • bataryasi iyi gibi gorunuyor
  • 6 7 saat wifi internet bende de ona yakın bir değer var bence bir problem yok 8 saat 40 saat gibi net sayılara inanmayın inanmayalım bence zaten onlar lab.testlerinde ekstrem koşullarda falan filan değerler
    Şunu da söylemeden geçmeyeyim bu şarjda iken kullanmayın batarya ölüyo falan diyolardı net inanabilirsin kamera açık kalmış şarjolurken(5-6 saat) batarya resmen öldü abimin blackberryde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.