Bildirim
iPod Touch a Android yükleyenler varmış?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bunun yapılcağını sanmıyorum.. zaten ios varken android yüklemek hangi akla hizmet ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mobbdeep
bunun yapılcağını sanmıyorum.. zaten ios varken android yüklemek hangi akla hizmet ?
Deneme amaçlı -
Neden olmasın ki.. -
İOS varken Android'e ne gerek var -
yapılabildiğini bende duymuştum
araştırmak lazım ya -
Yabancı sitelerde gördüğüm kadarıyla şuan için yalnızca 2. Nesile Android yüklenebiliyormuş. -
Apple'ın Touch'a Android yükleyenlerin cihazlarını elinden alması gerekiyor bence.
Ferrari'ye LPG taktırmaktan farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Temmuz 2011; 11:19:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Apple'ın Touch'a Android yükleyenlerin cihazlarını elinden alması gerekiyor bence.
Ferrari'ye LPG taktırmaktan farkı yok.
Android'in 2 yıl önceki haliyle kıyaslarsanız öyle. -
Arkadaşlar niye yüklemeliyim? Ya da hangisi daha iyi? veya Daha mı kötü olur gibisinden bir soru sormadım size farkındaysanız? Post mu kasıyorsunuz bilmiyorum ama ben android yüklemek istiyorum. Ve bunun mümkün olup olmadığını sordum. Gereksiz postlara ihtiyacımız yok. Zaten biliyoruz biz neyin ne olduğunu... -
Size android mi iyi ios mu iyi diye sorun olmamış.
Android yükleniyor mu , yüklenmiyor mu onu öğrenmek istemiş. Kendi kendinize çırpınmayın boşuna. -
Geliştirici ekipte iPod Touch 4 olmadığı için şuanlık desteği yok ancak sizde istiyorsanız bunu ekibe katkıda bulunarak kısa sürede yapılmasını sağlayabilirsiniz. Projenin adı iDroid, sitesini internette arayarak bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Geliştirici ekipte iPod Touch 4 olmadığı için şuanlık desteği yok ancak sizde istiyorsanız bunu ekibe katkıda bulunarak kısa sürede yapılmasını sağlayabilirsiniz. Projenin adı iDroid, sitesini internette arayarak bulabilirsiniz.
Teşekkürler hocam cevap için :) -
sadece 2 ve 3. nesiller yüklenir idroid. 4 yakında çıkar heralde bende denemek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
sadece 2 ve 3. nesiller yüklenir idroid. 4 yakında çıkar heralde bende denemek istiyorum.
aynen ya umarım çıkar -
Tamamen meraktan başka birşey değil. Android kullandıktan sonra İOS ye dönmek isticeksin. Tamamen gereksiz bence. -
benım gıbı hıc androıd kullanmayan bırı ıcın degısık olabılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
aynen merak ediyorum zaten.
@puyik 1 evet merak ediyorum hevesimi aldıktan sonra iOS' a döneceğim. bu arada iOS' u nasıl okuyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
quote:
aynen merak ediyorum zaten.
@puyik 1 evet merak ediyorum hevesimi aldıktan sonra iOS' a döneceğim. bu arada iOS' u nasıl okuyorsun?
ay o se -
ayos ıdevıce operatıon system
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklığın sesi azaldı
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- rootdir nedir
- ipod touch 8. nesil
- airpods nasıl sıfırlanır
- airpods güncelleme
- airpods pro 2. nesil özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X