Şimdi Ara

İpod touch aldım ama sorunlarım var lütfen bakınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldım ilk önce baktım ki menü geçişlerinde falan takılıyor dedim ne yaptık biz apple markasına güvendik hatamı yaptık falan derken app store dan bi uygulama indiriyim dedim bana dediği şey şu bu hesap itunesde kullanılmamış ne yapmam gerek ? ilerde farklı sorunlarla karşılaşmama için başka yapmam gereken şeyler neler bi yardı edin

• up up itunes sorunu çözüldü diğeri deva ediyor
  • iPOD touch 4g ise takılmaması gerekli takılması için cihaza bayağı yüklenmek gerekir ki ben de hiç öyle bir sorun da olmadı.Bir restore et tamamen cihazı tekrar dene büyük ihtimal çözülür
  • Donanım kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum. Fakat 3 ve daha düşük jenerasyonlarda takılma olabilir donanımın yazılımı karşılayamamasından dolayı. Söylendiği gibi restore etmeniz yararınıza olacaktır.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 21:19:50 >
  • Soyle oluyor bazen kilidi acinca bi an ekran donuyor sonra tekrar geliyor facebook veya baska sitelerde sayfayi kaydirinca ufak takilmalar yasiyorum falan ama internete yazdigimda bu donma sorununu yasayan tek kisinin ben olmadigimi anladim 70-75 uygulama var sanirim telefonda belki daha asagi yukari boyle birde sarj sorunum var cok cabuk bitiyormus gibime geliyor dun full wifi acikken nete girdim cihazi elime aldim 5 den saat 12-1 e kDar hic kapatmadim sarj %40 a dustu dun bi sorun yoktu cunku 12 den 5 e kadar sarj etmistim ondan once wifi acik nete girdim oyun oynadim video izledim sarj anca 3 saat gitmisti :D sizce bir sorun varmi cihazim da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 21:19:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Hayır normal. İlk aldığımda bana da az gibi geliyordu. Ama ortalama 3 saat ve üzeri gidiyor. Oyun oynarken çok gidiyor. Wifi de oyuna göre biraz daha uzun gidiyor. Ama 3 saat ve üzeri genelde.

Sana bir tavsiye, şarjda iken ipod ile bir şey yapma. Yani yap ama öyle 2-3 indirme yapıp aynı zamanda da başka şeylerle uğraşma. Çok aşırı ısınıyor ipod, takılıyor. Ama şarj dolduktan sonra istediğin gibi kullanabilirsin

Cevap icin sagolun hocam ben yinede bilkoma mail attim ne olur ne olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu itunes i ilk başlarda bende çözememiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.