Şimdi Ara

ipod touch alıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch almaya karar verdim 400 tl ye kadar bütçem war bu fiyata sıfır 32 gb 3g bulablrmyim veya ne almamı önerirsiniz nerelerden almayı önerirsiniz acaba şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

• 260'a ekranında çizik bile olmayan kılıflı kutusu kablosu vb. tüm aksesuarları bulunan ipod touch 8gb 2g'mi verebilirim uyarsa pm yolla görüşelim.
  • Şimdi marslan91'i de baltalamak gibi olacak ama bence eğer alırsan kesinlikle en az 3G 32GB ve üzeri almalısın. 3G 8GB'da 2G'lerle aynı işlemciler vardır ve her ikisini de kullanan biri olarak net bi şekilde söyleyebilirim ki kesinlikle 3G 32GB al. Aynısından ben de kullanıyorum. Forumda bi arkadaş var 475e 3G 32Gb almıştım ondan sıfır kutusunda garantili olarak. PM'yle yolluyorum adresini.
  • 3g 32 gb 450 ye satiyorlar sifirini 2. el 400 e bulabilirsin rahat rahat 400 e alicaksan satan arkadaş var çok temiz pm den

2g alicaksan da
    2.el dogubank ta gördüm 200 tl ye bile var
  • araştrdım evet işlemci farkını gördüm 3g 32gb almaya karar verdim şimdi nerden alacağma karar vermek zorundayım şu ana kadar bütün elektronik alışverişlermi teknosa vatan bimeks gibi yerlerde yapmıştım ama internette bu ürünü söylediğim yerlerde bulamadım ayrıca doğubankıda biraz araştırdım ve malların kaçak vs garantisiz olduğunu duydum paradan kıscaz diede başımıza bişey gelmesin acaba biraz beklesem 3g 32gb sıfır 400 e düşermi önerilernize açığım teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackPaw®

araştrdım evet işlemci farkını gördüm 3g 32gb almaya karar verdim şimdi nerden alacağma karar vermek zorundayım şu ana kadar bütün elektronik alışverişlermi teknosa vatan bimeks gibi yerlerde yapmıştım ama internette bu ürünü söylediğim yerlerde bulamadım ayrıca doğubankıda biraz araştırdım ve malların kaçak vs garantisiz olduğunu duydum paradan kıscaz diede başımıza bişey gelmesin acaba biraz beklesem 3g 32gb sıfır 400 e düşermi önerilernize açığım teşekkürler..

Dolaşırken bunu gördüm, incele istersen.
    Ayrıca gün içerisnde %5 indirime denk getirirsen daha da uygun olur.

http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-TOUCH-32-GB-3-NESIL-32GB-SIFIR-amp-HEDIYE_W0QQidZZ31312028

• merhaba,
    pm attım.
  • biraz daha ekleyip 4g alın
  • bnde almayı düşünmüştüm ama bilgi alamadım banaaklında bilgi varsa haberdar edebilirmisin
  • http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-TOUCH-32-GB-3-NESIL-32GB-SIFIR-HEDIYE_W0QQidZZ31664445

Gün içinde %5 lik indirime gelirsende sıfır-1 yıl garantili- ücretsiz kargolu 3g 32 gb sana 380 tl ye gelir. Daha uygun bir yer bulabilceğini zannetmiyorum. Yalnız dragonstory var forumda iphone 4 getirecek. İstiyorsan onu bekle Cuma'ya kadar gelecekmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 19 Ekim 2010; 19:51:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.