Arkadaşlar bu kış gününden hepinize selamlar .Ben İpod Touch almayı düşünüyorum size bununla ilgili bir kaç sorum olacak. İpod Touch Alırken kaç gb'lığını almamı önerirsiniz. İpod Touch telefon olarak kullanılabilirmi. İos Oyunlarını oynayabilirmiyim. Sorularımı cevaplarsınız çok minnettar kalırım.
Ne kadar yüksek kapasiteli alırsan o kadar iyi. Hayır. Evet.
Teşekkürler .. Birde alabileceğim ucuz bir site söylermisiniz.
32 gb lik yeterde artar bile. mezun voip vb. uygulamalarla wifi üzerinden görüşme yapabilirsin fakat telefon olarak kullanamazsın. Evet.
alıcaksan ipod touch 5. nesil al
ipod touch ın iphone dan tek farkı hat takılamaması onun haricinnde herşey aynı gören iphone 5 mi aldın diyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: xennyavuz02
Arkadaşlar bu kış gününden hepinize selamlar .Ben İpod Touch almayı düşünüyorum size bununla ilgili bir kaç sorum olacak. İpod Touch Alırken kaç gb'lığını almamı önerirsiniz. İpod Touch telefon olarak kullanılabilirmi. İos Oyunlarını oynayabilirmiyim. Sorularımı cevaplarsınız çok minnettar kalırım.
1-) 5. nesil ipod touch 32 gb alabilirsin ve bu sana yeterde artar bile (zaten 32 GB'den aşağısı yok!) 2-) iPod touch jailbreak yapıp skyroam gmate ile birlikte telefon yapabilirsin ama jailbreak ı hiç ama hiç önermem!!! 3-)Jailbreak yapmadıkça neden oynanmasın?