Şimdi Ara

ipod touch anakart ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch anakartının bozuldugunu nasıl anlasılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: maskin

ipod touch anakartının bozuldugunu nasıl anlasılır...

zaten tüm elemanlar anakart üzerinde lehimli, o yüzden anakart bozulmus diye bisey diyemezsin. belli başlı elemanlar bozulmuş olabilir, yada çıkmış olabilir ve sorun bundan dolayıdır. Anakartın bozuldugunu anlayabilmek diye bir yöntem söz künusu olamaz
  • ipodumu yapamdık apple bayısıne besıktasta mesaj attım anakart değişmesı lazım denıldı 260 dolar..... başka yere baktırayım ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskin

ipodumu yapamdık apple bayısıne besıktasta mesaj attım anakart değişmesı lazım denıldı 260 dolar..... başka yere baktırayım ozaman

çok geniş bi cevap vermisler, iPod una sıvı temas mı uygulandı? Neden anakartı değiştiriyosun direk, o zaman hiç bi anlamı kalmaz zaten cihazın. yenisini alırsın daha mantıklı..
    Başka bir yere görsel olarak cihazı kontrol ettirip sorun ne öğrenmelisin bence. iPod'la ilgili şikayetin neydi bu arada?
  • genel olarak şöyle ::
    Cihazım 8gb İPod touch (tElefon değil) cihazı şarja takıyorum sadece elma logusu cıkıyor baya kalıp sönüyor acmaya calısıyorum açılmıyor şarz oluyor işareti de yok.... Bilgisayara bagladım kapama tusu ıle otekı tusuna bırlıkte baınca usb goruntıusu ve itunes resmı cıktı ı tunes son surumu ındırdım.... bılgısayara takınca ı tunes acıldı ve aynen soyle yazıyor : İ tunes kurtarma modunda bir ipod buldu.bu ipodun itunes ile kullanılmadan önce üzerine geri yükleme yapılması gerekir yazılıyor tamam dedim... sonra ituneste geri yukle ve guncelle denıldı onu tıkladım ---yazılım seçilip çıkarılıyor dednildi bekledim sonra hata aynen soyle ipod adlı ipod'a geri yüklenemedi.bilinmeyen bir hata olustu(2003) ve yıne elma logusu çıktı 15 dk sonra tekrar ekran kapanıyor baglı ıken bılgısayara hıcbısey olmuyor ..

ayrıntılı bilgi bu sayfada mevcut hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_63375310/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63742223

İpodumu 8 ay gıbı bır sure memlekette kaybettım cocuklar oynamıslar suyla temas olmus sanırım tam bılgım yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    ipod nano veya ipod touch???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.