İpod 4 nasıl bisi acaba yok yok ben hedeften sasmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation İpod 4 nasıl bisi acaba yok yok ben hedeften sasmiyim
Hedef ne? Bu arada cevap vereyim muhteşem bir şey olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation İpod 4 nasıl bisi acaba yok yok ben hedeften sasmiyim
hedef iphone 4 ya hedeften sapitmiyim simdi gerci iphone 4 yerine daha az para verip ipod 4 almakta fena fikir deil hani
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation
quote:
quote:
hedef iphone 4 ya hedeften sapitmiyim simdi gerci iphone 4 yerine daha az para verip ipod 4 almakta fena fikir deil hani
Hani almayacaktın?
quote:
quote:
quote:
quote:
Hani almayacaktın?
Ya zaten iphone 4 beyaz yıl sonunda gelecek kafadan 4 ay ordan 6 ayda para işini halletmekle gececek oldu bana 1 yıl dediğim gibi yani 1 yıl sonra iphone 4 beyaz almak hedefim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hani almayacaktın?
Ya zaten iphone 4 beyaz yıl sonunda gelecek kafadan 4 ay ordan 6 ayda para işini halletmekle gececek oldu bana 1 yıl dediğim gibi yani 1 yıl sonra iphone 4 beyaz almak hedefim
Haaa... Boşver iPhone 4 almaktansa 3GS(simkilitsiz+32GB)+iTouch 4 daha iyi.
2 cihaz tasimak zor is...
Eğer İtouch baya iyi şekilde çıkarsa (işlemci-kamera ) 3G 32GB'yi satarım gibime geliyor. Ki işlemci ( İPhone 4) ile kamera da iyi çıkar gibime geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: buckethead® 2 cihaz tasimak zor is...
Bana değil.
O zaman sorun yok
Ya arkadaslar Bu ipod Touch beni deli edicek. Versiyon 4.02. Forumdaki Jailbreakler çok karışık anlamadım hiç birşey . Wlan da sorun varmıdırı nedir . bağlanmıyor safariden sayfa açmıyor . Jailbreak işlemlerini kolayca yapımını anlatan bir program yokmu ?. Birde normak sürükleyip itunes ile müzik atamıyorum . Kütüphaneye atıp sync ettiğide otomatik geçiyordu . Şimdi itunes ile bağladım silinidi. Müzik te atamıyrum . TTnetin wirofon kampanyasından aldım içinde wirofon programı yok . Bİr yardımcı olun lütfen arkdaslar . Yurt dışınıa çıkıcam şu ipod u adam akllı halletmem lazım.
-Ben redsnow ile yaptim. 4.0.2'yi yukluyorsun, redsnow'a 4.0'un ipsw'sini gosteriyorsun, asamalari geciyorsun. Bu kadar. -Muziklere gelince, baska bir bilgisayara bagladiysan silinir, normalde silinmemesi lazim. -Wirofon app'i ise appstore'da vardir diye dusunuyorum, oradan indirebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: buckethead®
-Ben redsnow ile yaptim. 4.0.2'yi yukluyorsun, redsnow'a 4.0'un ipsw'sini gosteriyorsun, asamalari geciyorsun. Bu kadar. -Muziklere gelince, baska bir bilgisayara bagladiysan silinir, normalde silinmemesi lazim. -Wirofon app'i ise appstore'da vardir diye dusunuyorum, oradan indirebilirsin.
itunes storeda gösterdi fakat free yazan kısma tıklıyorum 2 kere kullanıcı adı şifre gir diyor hocam
TR itunes hesabi alman lazim.
quote:
Bunu ucretssiz almayı deniyorum ama olmuyor . Vardımdır yöntemi
quote:
Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r
quote:
Bunu ucretssiz almayı deniyorum ama olmuyor . Vardımdır yöntemi
i tunes bilgisayarına yüklü ise ücretsiz applerden birini tıkla (mutlaka ücretsiz bi app olmasi gerekiyor) zaten indirmek icin üyelik isteyecek o zaman kayit ol ücretsiz uygulama sectiğin icinde kayıt olurken kredi kartı aşamasında seçenek olarak none cikacak
Artık böle olmuyor Herhalde bende iki gün önce üye oldum ama burdaki hiçbir mesaj ise yaramadı yok ülke değiştir yok sonra none seçeneği çıkar falan hiç biri olmadı bende kredi kartı bilgilerimi girdim bı süre sonra bu bilgileri dogrulayamadi benim yine karşıma getirdi burdan sonra karşıma none seçeneği çıktı yoksa başka türlü çıkmıyor çok uğraşmayın
quote:
Orijinalden alıntı: fatih33yucel
Artık böle olmuyor Herhalde bende iki gün önce üye oldum ama burdaki hiçbir mesaj ise yaramadı yok ülke değiştir yok sonra none seçeneği çıkar falan hiç biri olmadı bende kredi kartı bilgilerimi girdim bı süre sonra bu bilgileri dogrulayamadi benim yine karşıma getirdi burdan sonra karşıma none seçeneği çıktı yoksa başka türlü çıkmıyor çok uğraşmayın
arkadaşım ben yukarıda yazdığım yöntemle 2 tane actim hem kendime hemde kardesime