Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buckethead®

-Ben redsnow ile yaptim. 4.0.2'yi yukluyorsun, redsnow'a 4.0'un ipsw'sini gosteriyorsun, asamalari geciyorsun. Bu kadar.
    -Muziklere gelince, baska bir bilgisayara bagladiysan silinir, normalde silinmemesi lazim.
    -Wirofon app'i ise appstore'da vardir diye dusunuyorum, oradan indirebilirsin.

Dostum seni biraz yoracam ama valla uğraşırsan çok hora geçer. En son ipod 1g 1.1.4 sürümünü jb yapmıştım kolaydı. Şimdi redsnow nedir? kırma programı mı? İphone jb konusunda dediğin gibi 4.0.2 yükleyip jb yapma yöntemi var. İphone için olan jb, ipod için sorunsuz çalışıyor mu? Bunları cevaplarsan inan çok hora geçer. Şimdiden teşekkürler.
  • Redsnow kirma programidir, evet. iphone icin olan jb'ler ipodlarda sorunsuz calisir mi tam olarak bilmiyorum acikcasi. Bu yuzden cihaza gore jb aramalisin.
  • bende jailbreak yapmak istiyorum ama aldığım gün ben ipodu 4.0.2 sürümüne yükselttim şimdi bunu jailbreak yapma imkanı yokmu ?
  • ipodun kacinci nesil?
    (buradan bakabilirsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 21 Ağustos 2010; 9:26:41 >
  • bildiğim kadarı ile 3 nesil ama 2g olarak olarak gözüküyor mc sürümü
  • Bildigim kadariyla jb yok.
  • Hmm anladım peki eski versiyonuna dönme şansım varmi ben biraz araştırdım shs kaydı mı ne bisi alınması gerekmiş daha önce ama ben hiç bisi yapmadım bunun dısında başka bir çözüm yolu yokmu?
  • Ben 4.0'dan 3.1.3'e sorunsuca donebilmistim. Buradan cihazina uygun herhangi bir fw dosyasini indirip ipoduna kurmayi dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®
    Ben 4.0'dan 3.1.3'e sorunsuca donebilmistim. Buradan cihazina uygun herhangi bir fw dosyasini indirip ipoduna kurmayi dene istersen.

Biliyorum bu siteyi daha önce indirmiştim bı dosya âma olmamıştı aksam bilgisayara geçince tekrar indiririm bı şey daha sormak istiyorum be geçenlerde sürüm yükseltmiştim birkaç gün sonra da restore yAptim sonra birden türkce ye dondü bildigim kadarı ile jailbreAk yapmadan türkce ölmüyordu oylee değilmiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih33yucel -- 21 Ağustos 2010; 17:30:41 >
  • Hocam ekle beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Hocam ekle beni

konuyu acan arkadaş olsa ekleyecekte yok uzun zamandir
  • Hadi ya
  • Dün sonunda yardimlariniz sonunda ipod un sürümünü düşürdüm ve jailbreak yaptım ama hoşuma gitmedi tamam çok fazla program avantajı falan var ama stabil değil cihaz bazen donüyor vs çok güzel oyunlar be programlar ekledim hiç bir sekilde yavaşlama olmadı cihazda ama bazen dondugu oldu bende vaz geçtim birde cihazı kendi kendine fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım itunes olmadan bu sefer cihaz hiç açılmadı boot da kaldı bı sekilde restore yaptım ve stabil sekilde kullanıyorum isterdim seyleride uygulamalarda bulabiliyorum nasılsa internet ve MSN dısında bir şey amacında kullanmıyorum
  • Madem Fan Club Açtınız Niye İlgilenmiyorsunuz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Madem Fan Club Açtınız Niye İlgilenmiyorsunuz ki ?

şuna açmiş desek yani tekil kullansak daha iyi olur bizde açan malum şahısı ariyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

Madem Fan Club Açtınız Niye İlgilenmiyorsunuz ki ?

şuna açmiş desek yani tekil kullansak daha iyi olur bizde açan malum şahısı ariyoruz

Hocam En İyisi Sen Yeniden Aç Bir Fan Club.
  • bundan başka fan club vardi galiba

bu arada ipod touch 4 süper bişi gelecek tahminlerin çoğu tutuyo ama bakalım
  • quote:

bundan başka fan club vardi galiba

Eylül'ün Kaçında Çıkacak ?
  • quote:

quote:

bundan başka fan club vardi galiba

Eylül'ün Kaçında Çıkacak ?

Eylül'ün ikinci ya da üçüncü haftası tanıtılacak. diye yaziyordu haber editörleri

• Arkadaşlar ipod touchtan bedava sms atma var mı yada kendi hattıımızdan para düşse telefondan yolluyormuş gibi oluyor mu bilen lütfen yazsın :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.