Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugsbunny05
    Arkadaşlar ipod touchtan bedava sms atma var mı yada kendi hattıımızdan para düşse telefondan yolluyormuş gibi oluyor mu bilen lütfen yazsın :)

Basit bir işlem bu internet olan biryerde hangi hattı kullanıyorsan onun internet sitesine girerek ordan mesaj atabilirsin ornegin turkcell de bir mesaj attıktan sonra 15mesaj bedava turkcellilere herhalde diger operatörlerinde vardir buna benzer uygulaması
  • herkese selam

malum 4g çıkınca çoğu kişi elindeki 3g yi 4g ile değiştirmek isyetecektir,

işte o anda sizi bekliyor olacağım

3g 8gb arıyorum
  • tam tersıne bende 4g cıktıgı zaman ben 3g aldım .D
  • Ben de gittm 1G aldım :D napıyım maaşımız düşük: D
  • Benide eklerseniz sevinirim. :)
  • ekle
  • geç olsa da fan cluba beni de ekle hocam
  • ekle beni de be hocam
  • Bende yeni aldım çok kaliteli güzel bir cihaz her özelliği var. ben ekleyebilirsin.
  • Bende 4g almayı düşünüyorum. Aslında iphone için para biriktiriyordum ama ara 1000TL var o kadar param yok Umarım değer verdiğim fiyata ipod touch 4g...
  • bende almak istiorum arkadaşlar temiz 2. el 3g yada 2g olabilir
  • Arkadaşlar touchtaki gri wifi olayını çözen var mı? Bu comm board ne kadardır?
  • arkadaşlar ipodt3g mc model olup da 4.1 jb yapan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

arkadaşlar ipodt3g mc model olup da 4.1 jb yapan var mı ?

8 GB mı 32-64 GB mı?
  • quote:

8 GB'ı şimdi yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

8 GB mı 32-64 GB mı?

kusura bakma yazmayı unutmuşum 8 gb

edit:@canlion70 oldumu? tethered diye okumuştum forumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 25 Eylül 2010; 0:13:51 >
  • Yaptim oldu sag salim versiyonu begendim AMA su wallper ve mt isini beceremedim onun disinda cok guzel

Edit: tethering denilen sey iPodun internetini bilgisayarla paylasiyorsun AMA Ben denemedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 25 Eylül 2010; 0:42:36 >
  • tethered bilgisayara bağımlı jb demek. yani şarjın bitmesi durumunda ipodun kapanırsa pcye bağımlı olarak açmak zorundasın demek.
    hangi araçla yaptın jbyi?

wallpaper ve mt olayı burda var:http://forum.donanimhaber.com/m_42363799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42692797
  • 4.1 için jb cikmadi daha Windows için sadece mac için var

Edit verdigin linkteki için jb gerekiyor sen 4.0 dan bahsediyorsan benimki 4.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 25 Eylül 2010; 19:59:46 >
  • kılıf veya başka türlü bir koruma gerekir mi.. boşa incecik aleti kalın göstermek istemiyorum ama çok çizilcekse kullanmak gerek tabi birde net dışında nasıl edinebilirim.. elden alabilcegim yer var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.