Şimdi Ara

iPod Touch Fan Club (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
45.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yeni özellikler geliyır iphone ve ipod touch a ;

burada
  • @oracal

ilanınızı 2.el bölümüne açarsanız rağabet görecektir.

Bu arada arkadaşlar beni de ekleyin beni de ekleyin diyorsunuz da. Biraz da paylaşım ortamı sağlamalıyız.

Mesela aşağıdaki linkteki mikrofonlu kulaklığı ne şekilde getirtebiliriz?

http://store.apple.com/us/product/MB770G/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MjE0NDgxMg
  • arkadalar benide eklerseniz sevinirim

iyi calismalar
  • almanyadan 279€ 16gb 2g aldım, hava alanında da 31€ tax free alıcam 248€ a geldi yani, 530 lira mı oluyor ne oluyor € nun kurundan haberim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Nike arkadsım bende iphone 3g mi alsam yoksa ipod touch mı alsam diye cok dusundum ama sonunda ipod touch aldım ve wi-fi performansından cok memnunum. Tavsiye ederim. Ses kalitesi de cok iyi.
    Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada listeye ekleyebilirsiniz beni de.

Teşekkürler...
  • geçen haftadan beri ben de bir 2.nesil ipod touch 16GB kullanıcısıyım..ama cihazı ancak bugün kullanmaya başlayabildim. Geçen cuma optimum media markt dan aldım fakat akşam cihazı açtığımda farkettim ki sol taraftan baya bir ışık sızması vardı..bunun üzerine kadıköy formnet apple servisine verdim ve bugün değişti cihazım.. beni de eklerseniz sevinirim...
  • az kaldı. bu haftasonu benide listeye ekleyin :)
  • @alper55k, cihazını kaça aldın? Birde 8GB hafızası olan iPod Touch ne kadardı? Bilgilendirmeni bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 5 Ocak 2009; 23:05:22 >
  • ben cihazı 749 YTL ye aldım bonus 5 taksit.... 8GB lık lar da 569 YTL idi...
  • ben new yorktan aldım 229$ +kdv 245 $ felan geldi sanırım. Bu arada 8GB
  • @alper55k verdiğin bilgi için teşekkürler. Cihaz elektro marketlerde çok pahalı. Elden 390'a satan birini buldum(8GB) Ama işte garanti sorunu, kredi kartı kullanılamaması ve taksik olmaması nedeniyle alamıyorum. Derseniz eğer internetten al, taksit olur diye. Ona da babam güvenmiyor
  • :D benide ekleyebilirsiniz listeye

bugun ipod touch 2G 8GB aldım. şu an itunes dan sync yapıp şarkıları yüklüyorum. bide update etmem gerekiyor. ipod un şu an ki versiyonu 2.1.1. yrn da 2.2 ye update ederim. merakla sync in bitmesini bekliyorum.

"oh be"
  • aşık oldum ipod touch a yaaa :D

keşke evimde bi de wireless olsa. yrn şirketteki wireless i denicem. işte o zaman bomba olucak :D
  • Yaklaşık 2 haftadır benim de bir iPod Touch 2G 16 Gb'ım var, beni de ekleyebilirsiniz listeye
    Ayrıca 2G sahibi arkadaşlar redsn0w.com adresini takip etmeye çalışın az kaldı jailbreak'e kavuşmamıza
  • Merhaba arkadaşlar ben 2. el 1.jn 8gb iPod Touch alıcamda hangi özelliklerine dikkat etmem gerekir?Fiyatı 250 lira..
  • valla bende alicam bu telefonun üstüne telefon tanimam
  • Klübe katılmaktan touchmla bn onur duyarz yada diyer değişle BENIDE ALINNNNNNNN
  • Benide ekle..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.