Şimdi Ara

iPod Touch Film Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPod Touch a fim atmadan yana ciddi sorunum var. Daha önceden filmleri indirip .mov ya da .mp4 e çevirip atıyordum ipod a. Hiçbir sorun yaşamıyordum. Şimdi ise ilginç bir şekilde bunları atamıyorum. Eskisi gibi convert ediyorum, eski uzantıların aynısı fakat Movies'in içine sürükleyip bıraktığımda hiçbir tepki vermiyor. :S Sinir stres oldum.

Var mıdır bir bilgisi olan bu konu hakkında?
    Teşekkürler şimdiden.

• Videoların bulunduğu dizin adresinde Türkçe karakter varsa değiştir.
  • Değiştirdim ama hala aynı. İşin ilginci başka bir programla mp4 e convert ediyorum sorun olmuyor ama Total Video Converter ile çevirince olmuyor. :S Anlamış değilim.
  • Arkadaşım hiç bir tepki vermemesi sanırım iTunes sürümünden kaynaklanıyor.Geçenlerde bende aynı sorunla karşılaşmıştım.

Siz şimdi iTunes programını açın ve yukarıdaki menüden "Add file" diyerek eklemeyi deneyin.O şekilde ekleyince düzelmişti,siz de deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 22 Eylül 2008; 15:40:45 >
  • Onu da denedim @j.r.due ama işe yaramadı. iTunes 8.0 sildim 7.7 kurdum yine değişen bir şey olmadı. Sanırım convert ettiğim programla alakalı. Birinin çevirdiği dosyaları okurken diğerinin çevirdiğini okumuyor. Çok ilginç. Teşekkürler ama yine de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheckhin

Onu da denedim @j.r.due ama işe yaramadı. iTunes 8.0 sildim 7.7 kurdum yine değişen bir şey olmadı. Sanırım convert ettiğim programla alakalı. Birinin çevirdiği dosyaları okurken diğerinin çevirdiğini okumuyor. Çok ilginç. Teşekkürler ama yine de.

muhtemelen kullandığın programla alakalıdır.Format Factory programı kullan canavar gibi çalışıyor.

buradan indireblirsin:
    www.formatoz.com
  • @Fakaz

Teşekkürler. Bir de onu deneyeyim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.