Şimdi Ara

Ipod Touch Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kuzenıme touch alacagız. forumda spot fıyatları 350-370 arası 8gb toucların.. medıa markt de 399 lıra... bu durumda media markt den almak mantıklı degılmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 12 Kasım 2009; 19:03:10 >
  • slm arkadaşlar bişey sorucam. umarım doğru yere yazıyorumdur. ipod touch 3. nesil alıcamda 64 gb olanını düşünüyorum. 3. nesilin 64 gb ı bile 2. nesil 32 gb dan daha ucuz. ilk sorum 3. nesil neden daha ucuz, 2. nesilden daha mı kötü?? ikinci sorum 3. nesil iyi diyosanız 64 gb tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler.
  • Dostum şöyle söyleyim, forumdaki herkes ipod'un 2. nesil olanların sesinin 3.'den daha iyi olduğu konusunda hemfikir.

Fiyat olayı buradan kaynaklanıyor sanırım

Araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırırısan daha iyi olur senin adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Dostum şöyle söyleyim, forumdaki herkes ipod'un 2. nesil olanların sesinin 3.'den daha iyi olduğu konusunda hemfikir.

Yanlış yönlendirme buna deniyor sanırım. Hemfikir olmayı bırak, 2. nesilin ses kalitesi daha iyi diyen sadece 1 kişi gösterebilir misin? Ayrıca ses kalitesini niye düşürsün apple? Düşürse bile o kadar güçlü işlemci falan koydu ve ses kalitesi düştü diye fiyatı yarıya mı inecek? 3. nesil 2. neslin üzerine inşa edilmiştir ve hiçbir eksi yanı yoktur. Artıları ise %50 daha hızlı işlemci, Open GL 2.0, wifi ile %50 daha hızlı internet, sesli komutlar, daha gelişmiş kulaklık. İnsanları yanlış şeyler düşünmeye sevketmeyin lütfen.

• apple yurtdışı faturalı 3. nesil 32 gb sıfır ipod touch 520 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Dostum şöyle söyleyim, forumdaki herkes ipod'un 2. nesil olanların sesinin 3.'den daha iyi olduğu konusunda hemfikir.

2. nesil sesi 3. nesilden daha iyiymiş vay beee kaynak hocam ????
  • Orijinalden alıntı: ok1907

Yanlış yönlendirme buna deniyor sanırım. Hemfikir olmayı bırak, 2. nesilin ses kalitesi daha iyi diyen sadece 1 kişi gösterebilir misin? Ayrıca ses kalitesini niye düşürsün apple? Düşürse bile o kadar güçlü işlemci falan koydu ve ses kalitesi düştü diye fiyatı yarıya mı inecek? 3. nesil 2. neslin üzerine inşa edilmiştir ve hiçbir eksi yanı yoktur. Artıları ise %50 daha hızlı işlemci, Open GL 2.0, wifi ile %50 daha hızlı internet, sesli komutlar, daha gelişmiş kulaklık. İnsanları yanlış şeyler düşünmeye sevketmeyin lütfen.

2. nesil sesi 3. nesilden daha iyiymiş vay beee kaynak hocam ????

Kimseyi yanlış yönlendirdiğim falan yok. Böyle bir şeyden ne kazancım olabilir ki? Sadece maddi değil, manevi tatmin de sağlayacak kadar uçmuş biri değilim.
    Hem ben diğer ekstra özelliklerine tek bir laf etmemişken neden bunları döktünüz ki ortaya?

Ses açısından ise benim bir iddiam yok, başkalarının iddiası var; bunu da az birazcık taramayla rahatlıkla bulabilirsiniz. Sonuçta ipod bir taşınabilir medya oynatıcı ve ses bu olayın belki % 50'si - benim için % 60-70'idir hatta... sesli komut, daha gelişmiş kulaklık(!) - onlara da kulaklık denirse vs olayını kafadan koyun bir kenara; wi-fi ye bir şey diyemem. Ama ses açısından aşağı kalır yanı olmadığını SÖYLÜYORLAR. Tecrübe etmediğim için "elin matkabıyla duvar delecek de değilim"

Fiyatının düşmemesini ne ile açıklarsınız peki daha başka? Yeni çıkanı bunca ekstra(!) özellikle yanında dururken eski nesile kim neden baksın? Ama var demek olayın içinde bir şeyler. Konuya - özellikle fiyat kısmına- vakıf olan arkadaşların el atması dileğiyle...

• Fiyat olayı şu. 3. nesil çıktığında ipodlarda indirime gidildi ama satıcılar eski fiyatlarda aldıkları için fiyatlarını koruyorlar. 3g lerde indirimli fiyatta alındığı için onlar daha ucuz..
  • kısacası 2.nesiller ellerinde patladı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.