Şimdi Ara

Ipod Touch Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ankarda oturuyorum ve haftaya ıpod touch alacağım kredikartım olmadığı için online alışveriş yapamıyorum bir mağzadan alıcam bana ankarada en ucuz nereden yada hangi mağzadan alabileceğimi söylermisiniz media markt ve electro world deki 8 gb ıpod touchların fiyatlarını nedir??

8 Gb alacağım 2. el olmamalı

• Teknosa'nın internet sitesinde APPLE IPOD TOUCH 2 NESİL 8 GB SİYAH MB528BT/A MP3 ÇALAR'ın fiyatı 639 TL olarak görünüyor.

media markt ve electro world'de ne kadar ben de bilemiyorum. Ne kadar arkadaşlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daichi

Teknosa'nın internet sitesinde APPLE IPOD TOUCH 2 NESİL 8 GB SİYAH MB528BT/A MP3 ÇALAR'ın fiyatı 639 TL olarak görünüyor.

media markt ve electro world'de ne kadar ben de bilemiyorum. Ne kadar arkadaşlar???
    http://www.vatanbilgisayar.com/apple-ma623zob-ipod-touch-8gb-siyah,-3.5inch-lcd-ekran,-wi-fi,usb-2.0/productdetails.aspx?I_ID=34671 vatan bilgisayarda var çeşitli kartlara göre 420 ile 500 arasında bende inceliyiyorum
    bnm merak ettiğim olay gittigidiyorda alsam garanti olayı tam ne oluyor bazıları bilkom diyor ama ben tam bilmiyorum aydınlatan olsa gusel olur ona göre 3g 32 gb almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

http://www.vatanbilgisayar.com/apple-ma623zob-ipod-touch-8gb-siyah,-3.5inch-lcd-ekran,-wi-fi,usb-2.0/productdetails.aspx?I_ID=34671 vatan bilgisayarda var çeşitli kartlara göre 420 ile 500 arasında bende inceliyiyorum
    bnm merak ettiğim olay gittigidiyorda alsam garanti olayı tam ne oluyor bazıları bilkom diyor ama ben tam bilmiyorum aydınlatan olsa gusel olur ona göre 3g 32 gb almak istiyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilanımı incelemenizi öneririm. Ben satıyorum ve ürünlerin garantisi Türkiyede geçerli.

http://forum.donanimhaber.com/m_35179627/mpage_1/key_//tm.htm#35179627

• quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Arkadaşlar ilanımı incelemenizi öneririm. Ben satıyorum ve ürünlerin garantisi Türkiyede geçerli.

http://forum.donanimhaber.com/m_35179627/mpage_1/key_//tm.htm#35179627

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_34983002/mpage_1/key_//tm.htm#34983002
    şimdi şöyleki ben amerikadan yeni getirttirdim 2 tane 2.nesil, 2 tane 3.nesil 8gb mevcut elimde. amazon faturası da var hatta.
    2.nesil 360 3.nesil 370ten veriyorum. ankara ve istanbulda elden teslim edilir.
    apple ı aradığımda uluslararası garantinin geçerli olduğunu söylediler. ürünlerin zaten seri noları mevcut üstünde amazon faturası nı da gösterince sorun yapacaklarını sanmıyorum. ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar. kredi kartıyla aldım borcumu ödemek için bu kadar düşük fiyattan veriyorum yoksa 400den aşağı satmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

şimdi şöyleki ben amerikadan yeni getirttirdim 2 tane 2.nesil, 2 tane 3.nesil 8gb mevcut elimde. amazon faturası da var hatta.
    apple ı aradığımda uluslararası garantinin geçerli olduğunu söylediler. ürünlerin zaten seri noları mevcut üstünde amazon faturası nı da gösterince sorun yapacaklarını sanmıyorum. ilgilenen arkadaşlar pm atsınlar. kredi kartıyla aldım borcumu ödemek için bu kadar düşük fiyattan veriyorum yoksa 400den aşağı satmamak lazım

8GB'da 3.nesil yoktur.Apple 2G 8GB touch'ları 3.1.1 FW'den satmaktadır(Bu yüzden 3G diyorlar).Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 23 Ekim 2009; 16:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

quote:

8GB'da 3.nesil yoktur.Apple 2G 8GB touch'ları 3.1.1 FW'den satmaktadır(Bu yüzden 3G diyorlar).Bilginize

Alıntıları Göster
    İl il çok fark oynuyor ya. Burdada 700 - 800 arası diyenler bile var. 2. elleri çok düşük ama. Ayrıca sorduğum il ( Bolu )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    iPod Touch 4.Nesıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

İl il çok fark oynuyor ya. Burdada 700 - 800 arası diyenler bile var. 2. elleri çok düşük ama. Ayrıca sorduğum il ( Bolu )

o ne be kardeşim 2.el İphone 3G ler o fiyata satılıyor o fiyata ipod touch mu olur milleti keriz zannediyorlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

o ne be kardeşim 2.el İphone 3G ler o fiyata satılıyor o fiyata ipod touch mu olur milleti keriz zannediyorlar herhalde

Alıntıları Göster
    Hakkaten forumda 3.nesil 8gb itouch diye satanlar var ama 3G 8 gb yok dimi emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Hakkaten forumda 3.nesil 8gb itouch diye satanlar var ama 3G 8 gb yok dimi emin misiniz?

Alıntıları Göster
    Normalde 2g ile 3g arasında işlemci farkı sürüm farkı mikforonlıu kulaklık gibi farklar var. Bu 3g 8gb ile 2g 8gb arasında sadece sürüm farkı var.Zaten onu 2gdede yapabilirsiniz. Hatta 2g almanızı öneririm eğer 8gb alacaksanız. Şimdilik 3gler de jailbreak sorunlu gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorumicinburdayim

Normalde 2g ile 3g arasında işlemci farkı sürüm farkı mikforonlıu kulaklık gibi farklar var. Bu 3g 8gb ile 2g 8gb arasında sadece sürüm farkı var.Zaten onu 2gdede yapabilirsiniz. Hatta 2g almanızı öneririm eğer 8gb alacaksanız. Şimdilik 3gler de jailbreak sorunlu gibi birşey.

Alıntıları Göster
    amazon bile 3rd generation die satıyor.. var yani..
  • quote:

amazon bile 3rd generation die satıyor.. var yani..

Alıntıları Göster
    Evet baktım. Yani yok diyen arkadaşlar 3. nesilin nimetlerinden yararlanmıyor anlamında söylüyorlar sanırım. 3. nesil var 8 gb olarak ama, 2. nesilden pek farkları yok. Sadece firmware güncellenmiş durumda o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Evet baktım. Yani yok diyen arkadaşlar 3. nesilin nimetlerinden yararlanmıyor anlamında söylüyorlar sanırım. 3. nesil var 8 gb olarak ama, 2. nesilden pek farkları yok. Sadece firmware güncellenmiş durumda o kadar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elimde 32 gb 3 g var 2 yıl apple garantili. 600 tl ye veriyorum. alışım zaten 385 dolar yani 580 civarı. satmak için getirttim hızlı giden bir ürün olmadığı için ve benimde paraya ihtiyacım olduğu için bu fiyattan veriyourm. ürün sıfır. best buy fişi ve garanti belgesi mevcut. 1 yıl luslararası değil 2 yıl apple garantilidir. ilgilenenler pm atabilirler life_blanky@hotmail.com msn adresinden veya 5374140639 numaralı telefondan ulaşabilrler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RİCARDOQUARESMA

arkadaşlar elimde 32 gb 3 g var 2 yıl apple garantili. 600 tl ye veriyorum. alışım zaten 385 dolar yani 580 civarı. satmak için getirttim hızlı giden bir ürün olmadığı için ve benimde paraya ihtiyacım olduğu için bu fiyattan veriyourm. ürün sıfır. best buy fişi ve garanti belgesi mevcut. 1 yıl luslararası değil 2 yıl apple garantilidir. ilgilenenler pm atabilirler life_blanky@hotmail.com msn adresinden veya 5374140639 numaralı telefondan ulaşabilrler.

Alıntıları Göster
    izmir mediamarktta bugun indirime girdi ve ipod touch 8 gb 1. nesil 399 tl !

almak isteyenler kaçırmamalı bnce çnkü stoklar sınırlı

• quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

izmir mediamarktta bugun indirime girdi ve ipod touch 8 gb 1. nesil 399 tl !

almak isteyenler kaçırmamalı bnce çnkü stoklar sınırlı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben aldım geçen gün ıpod touch vatan bilgisayardan 450 ye mal oldu hemde 3. nesil 3. nesil ıpodlar daha ucuz 2. nesillere göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkarslioglu

Arkadaşlar ben aldım geçen gün ıpod touch vatan bilgisayardan 450 ye mal oldu hemde 3. nesil 3. nesil ıpodlar daha ucuz 2. nesillere göre

Alıntıları Göster
    KAÇ GB?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

KAÇ GB?

Alıntıları Göster
    eros68 8gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

eros68 8gb

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gittigidiyorda 32gb 2. nesil 479 tl. ben de geçen hafta 32 gb 3. nesili 555 tl'ye aldım. boşverin 8 gb ile uğraşmayın bence. bir hatırlatma yapayım; convertor programları ile çevirirken videoyu yüksek kaliteli dönüştürmek isterseniz divx filmi mp4e dönüştürürken dosyanın kendi boyutundan daha büyük oluyor. o nedenle 8 gb sıkıntı yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbulance

arkadaşlar gittigidiyorda 32gb 2. nesil 479 tl. ben de geçen hafta 32 gb 3. nesili 555 tl'ye aldım. boşverin 8 gb ile uğraşmayın bence. bir hatırlatma yapayım; convertor programları ile çevirirken videoyu yüksek kaliteli dönüştürmek isterseniz divx filmi mp4e dönüştürürken dosyanın kendi boyutundan daha büyük oluyor. o nedenle 8 gb sıkıntı yaratır.

Alıntıları Göster
    32gb 3.nesili 510'a aldım (doğubank)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rhino

32gb 3.nesili 510'a aldım (doğubank)

Alıntıları Göster
    garantili faturalı ipodları satıyorum.
    2.nesil 8gb 360tl dir.
    3.nesil 8gb 370tl dir.
    2.nesil 16gb 470tl dir.
    3.nesil 32gb 600tl dir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.