Şimdi Ara

ipod TOUCH garanti YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ben gg satıcılarından ipod touch 2g garantili satın alıcam fakat sanırım garanti belgesi felan vermiyorlarmış. seri numarasından hallediliyormuş garanti. Mesela ben bi sorun oldugunda apple servisine verirken garanti belgesiyle birlikte iade etmek zorundayım o durumlarda ne yapılıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siveykee -- 18 Nisan 2009; 16:16:13 >

• normalde yurtdışında fln dediği gibi seri numarasından hallediliyo aslında burda da öyle olması gerekiyo ama duyduğum kadarıyla faturasını istiyolarmış garantiye gidince
  • quote:

Orjinalden alıntı: caqlayan

normalde yurtdışında fln dediği gibi seri numarasından hallediliyo aslında burda da öyle olması gerekiyo ama duyduğum kadarıyla faturasını istiyolarmış garantiye gidince

Yorumunuz için teşekkurler ama tam olarak cevabımı alamadım sanırım. Dediginiz gibi satıcı ürünleri amerikadan getiriyormuş dolayısıyla elinde fatura vs. birşey yok ama garantide bi sorun cıkartmaz garanti belgesi deniliyor ama ben şimdiye kadar birçok mp3/mp4 garantiye verdim ve tüm servislerde ürünle birlikte haklı olarak fatura ve garanti belgesini yanında istiyor sanırım

Bilgisi olan yomu arkadaşlar?
  • hocam yurtdışından gelen cihazlar için ratura ibrazı şarttır bu kesin... ama eğer tr den garantili alınırsa tabi seri no su yetio faturaya gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zizazu

hocam yurtdışından gelen cihazlar için ratura ibrazı şarttır bu kesin... ama eğer tr den garantili alınırsa tabi seri no su yetio faturaya gerek yok..

maille fatura bilgilerini göndereceğiz dedi satıcı bizede yurt dışından o şekilde geliyor cünkü dedi? o şekilde işlerimi halletmem mümkünmü acaba maille gönderilen bi fatura bilgisi olabilrmi? ilginiz için tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siveykee

quote:

Orjinalden alıntı: zizazu

hocam yurtdışından gelen cihazlar için ratura ibrazı şarttır bu kesin... ama eğer tr den garantili alınırsa tabi seri no su yetio faturaya gerek yok..

maille fatura bilgilerini göndereceğiz dedi satıcı bizede yurt dışından o şekilde geliyor cünkü dedi? o şekilde işlerimi halletmem mümkünmü acaba maille gönderilen bi fatura bilgisi olabilrmi? ilginiz için tşkler.

büyük ihtimalle olmaz buna benzer bisürü durum oldu ve fatura istendiğini biliyorum maille gelen bilgiyi kabul ediceklerini sanmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.