Şimdi Ara

İpod Touch Genius Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu ipodlarda genius die bşi var ama ülkende desteklenmiyor dio o ne oluo???

• ipod cihazında mı böyle diyor? itunes ta mı? gerçi itunes ta ben kullanıyorum bu özelliği..
  • Genius en çok dinlediniğiniz şarkıları listeliyor.Daha sonra size o tarzda diğer şarkıları itunes üzerinden tavsiye ediyor.Ülkemizde itunes üzerinden şarkı almak (türkiye account ile) mümkün olamadığı için desteklemiyor.
  • hee anladım :) ok saoln
  • itunes ta bu durum var ama ipod tan mı bahsediyorsunuz anlayamadım ben.. ipod ta mı uyarı çıkıyor ülke hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICDeddPeople -- 3 Kasım 2008; 0:44:11 >
  • Slm

İpod tada çıkıyor evet.(Touch modellerinde itunes var sonuçta)
  • nano chromatic lerde olmaz herhalde böyle bir sorun değil mi? ülkemizden aldığımızda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ICDeddPeople

nano chromatic lerde olmaz herhalde böyle bir sorun değil mi? ülkemizden aldığımızda?

Olur çünkü apple ın türkiye de böyle bir itunes desteği yok aletle alakası yok.
  • allah allah ya.. kötü oldu bu.. ben bilgisayardaki itunes ile ne ilgisi var diyordum nano nun içindeki bir programın.. kaldı ki benim hesabım yurtdışı hesabı ve itunes ta kullanıyorum ama ipod da demekki kullanamayacağız genius u.. :(
  • Slm

Yurtdışı hesabı kullanıyorsanız ve ipod touch içindeki itunse store a bu hesapla logon oluyorsanız kullanırsınız.Genius özelliği Türkiye itunes hesabı olanlar için kapalı.Yurtdışı hesabı olan arkadaşlar kullanabilir.

Ek: pc deki itunes içinde yukarıdaki durum geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladey -- 3 Kasım 2008; 14:36:14 >
  • hayır aksine ben ipod touch ya da iphone kullanmıyorum, ipod nano 4gen. almayı düşünüyordum, onun hakkında sormuştum soruları..
  • İpod nano 6.nesil bir aletim var. Ama şu genius olayını çözemedim, anlatacak birisi var mı acaba? : )
  • dostum konu açılalı nerdeyse 6. yıla geliyor tarihe bak ilk konu sahibi ipod 2 - 3 ten falan bahsediyordu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.